“Звинувачувала у всіх проблемах”: Оля Полякова розповіла про сеанси з психологинею, яка сварила її з мамою

Відома артистка Оля Полякова розповіла, як після зустрічей з психологинею налагоджувала стосунки з близькою людиною. Довелося переосмислити своє ставлення.

Суперблондинка Оля Полякова справляє враження щасливої та життєрадісної людини. Проте, не все у житті зірки так спокійно та рівно. Жінка розповіла, що певний час відвідувала психолога. Певні деталі з їх зустрічей вона розповіла під час зйомок проєкту Маші Єфросиніної “Дорослі дівчата“.

Оля Полякова розповіла про особисте
Оля Полякова розповіла про особисте

Задля того, щоб уникнути розголосу, адже Оля публічна людина, зірка шукала спеціаліста за кордоном. Та знайшла. Поляковій згодилася допомогти психологиня зі Швейцарії. Співачка повідомила, що мала 10 сеансів, які проводилися у режимі онлайн. Проте, після зустрічей співачка помітила, що стала частіше конфліктувати з мамою. Але, сварки не були у планах Олі.

“Десь вже на восьмому сеансі я почала сваритися зі своєю мамою, бо у всіх моїх проблемах психологиня звинувачувала мою маму”, – зізналася Полякова.

Оля Полякова розповіла про сеанси з психологом
Оля Полякова розповіла про сеанси з психологом

Не дарма кажуть, що більшість проблем та комплексів зароджуються у дитинстві. Й Оля, певний час, погоджувалася з думкою спеціаліста. Проте, проаналізувавши те, що відбувається, зірка зрозуміла, слова психолога покликані не посварити її з найближчою людиною, а для того, щоб артистка змогла подолати проблему. Тож, вона змирилася та відпустила те, що її турбує.

“Якоїсь миті я зрозуміла, що в 40 років не хочу сваритися зі своєю мамою. Я просто навчилася з цим жити”, – відмітила знаменитість.

Оля Полякова розповіла про стосунки з мамою
Оля Полякова розповіла про стосунки з мамою

Нагадаємо, довгий час мама відомої співачки Світлана жила в росії. Однак, після початку повномасштабної, Оля вмовила маму виїхати, адже сильно хвилювалася за неї. На думку співачки, влада рф могла спробувати вплинути на зірку через близьких. Зараз жінка знаходиться в Англії, де лікується від аутоімунної хвороби.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.