Ольга Сумська стримала емоції, але не стримала гірку правду, яка вилилася назовні: “Сьому добу в реанімації”

Відома українська акторка Ольга Сумська повідомила дуже сумну новину про свою колегу Катерину Тишкевич, яка вже декілька років бореться з важкою хворобою.

Про важкий стан відомої української акторки Катерини Тишкевич повідомлялося ще 2 роки тому. Після 24 лютого дівчина дала ексклюзивний коментар, в якому розповіла, що сильно хворіє, але не змогла назвати діагноз.

Вона мала серйозні проблеми навіть з тим, аби самостійно пересуватися. На деяких етапах її зіркові колеги навіть били на сполох, адже Катерина не виходила на зв’язок. Інформаційний простір був заповнений переживаннями на рахунок того, як почувається молода зірка.

Ольга Сумська повідомила про важкий стан Катерини Тишкевич

Катерина Тишкевич потребує серйозного лікування
Ольга Сумська повідомила про важкий стан Катерини Тишкевич

На превеликий жаль, нещодавно надійшли дуже сумні новини. Дівчина бореться за своє життя, але вже без свідомості.

29-річна Катерина Тишкевич тиждень перебуває у реанімації. Актриса вже давно страждає на тяжку невідому хворобу, проте причиною критичного стану став сепсис. Про це напередодні повідомив її чоловік, актор Валентин Томусяк, та попросив друзів допомогти зі збором коштів, адже на лікування терміново потрібно було 350 тисяч гривень.

Ольга Сумська повідомила про важкий стан Катерини Тишкевич. Скріншоти особистої сторінки акторки

Нещодавно на особистій сторінці Ольги Сумської в соціальній мережі Instagram також з’явилася публікація, в якій вона розповідає про боротьбу своєї колеги, а також просить усіх, особливо акторів проявити ініціативу та допомогти Тишкевич. На даний момент на лікування дівчини вже витрачено 350 тисяч гривень, і звісно, це зовсім не межа.

Що спровокувало сепсис досі невідомо. Однак, зрозуміло, що найбільше навантаження зараз отримують серце, печінка та легені.

Наближенні до сім’ї підкреслюють, що стан Катерини дійсно критичний, а це означає, що будь-який крок та будь-яка допомога можуть стати вирішальними.

Ольга В’ячеславівна більше ніякої інформації, яка не прозвучала з вуст чоловіка Катерини Тишкевич, не надала. Імовірно, чоловік намагається захистити Якову дружину від уваги преси.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?