Гонорари зірок на Новий рік 2024: Кароль на рівні з Барських і Данилко, але всі програють Лободі і Монатіку

Розпочався сезон новорічно-різдвяних свят, а це означає, що зірки українського шоубізу готові завітати зі своєю програмою на будь-який захід чи корпоратив, однак за досить непогану суму грошей.

Період новорічних корпоративів є найприбутковішим сезоном для українських зірок. Навіть після початку повномасштабного вторгнення знаменитості отримують запити про проведення, або ж виступ на святкуваннях. Тож скільки відомі артисти та ведучі просять за свої послуги?

Тіна Кароль, Андрій Данилко, що більш відомий за своїм яскравим сценічним образом Вєрки Сердючки та Макс Барських запалять на корпоративі за €30 тис., хоча до початку повномасштабного вторгнення піар-агенції виставляли цінник в €50 тис.

А ось Дмитро Монатик обходить зіркових колег, за 45 хвилин свого виступу артист очікує отримати €40 тис.

Кароль, Данилко, Барських та інші зірки розкрили свої новорічні гонорари
Кароль, Данилко, Барських та інші зірки розкрили свої новорічні гонорари

Співачка, яка ще донедавна будувала кар’єру в РФ, не соромиться просити за свій виступ шалені гроші. Зазвичай зірки оприлюднюють ціну в євро чи доларах, однак Світлана Лобода готова з’явитись на святі за 3,5 млн гривень, що становить близько $100 тис.

Важливі також і послуги ведучих, відтак Маша Єфросиніна просить €9 тис., але зазначає лиш про одне – не вийде на одну сцену зі своїм колегою Володимиром Остапчуком. Ведуча зробила свої висновки про чоловіка після сексистського скандалу за участі Остапчука, тож тепер свідомо відмовляється від співпраці. Сам Володимир має більш скромні запити, за свою роботу він хоче отримати €6 тис.

Кароль, Данилко, Барських та інші зірки розкрили свої новорічні гонорари
Кароль, Данилко, Барських та інші зірки розкрили свої новорічні гонорари

За виступ Олі Полякової агенція, що має назву Prime Event, виставляє цінник в €30 тис.

Настя Каменських, Ірина Білик, Наталія Могилевська, Олександр Пономарьов, Dzidzio, Alyona Alyona та інші відомі музиканти планують отримати гонорари в межах $10-25 тис.

Однак варто зазначити, що серед артистів існує таке поняття, як райдер. Це перелік речей, які вони прописують для організаторів турів/свят/концертів та очікують побачити у своїх гримерках. Часто в вішлисті можна побачити дорогий алкоголь та воду, додатковий чистий одяг, солодощі, дзеркала у повний зріст та навіть вишукані страви. Тож цінник райдера інколи може досягати в пів ціни самого виступу, все залежить від фантазії та екстравагантних запитів знаменитості.

Кароль, Данилко, Барських та інші зірки розкрили свої новорічні гонорари
Кароль, Данилко, Барських та інші зірки розкрили свої новорічні гонорари

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.