Лорак перетворила 12-річну доньку Соню на повну копію себе: від Мурата Налчаджиоглу нічого не залишилося

Співачка Ані Лорак показала рідкісне фото своєї 12-річної доньки Софії, яка на знімках мами виглядає повною її копією, але не тому, що вони схожі зовні.

Кілька років тому донька української співачки Ані Лорак, яка продовжує жити та працювати у РФ, і турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу – Софія завела власний канал у Instagram та TikTok, де публікувала кумедні відео про своє життя, а також пародії на світові та мамині хіти. Однак після того, як у коментарях почали обговорювати її зовнішність, дівчинка закрила свої сторінки. Тепер Соню можна побачити лише у мікроблогах мами та батька.

Мурат Налчаджиоглу з дочкою Соней
Мурат Налчаджиоглу з дочкою Сонею

Так, напередодні Ані Лорак оприлюднила новий пост, де з’явилася на знімку разом 12-річною дочкою на тлі ялинки, яка встановлена у їхньому підмосковному особняку. Обидві були в домашньому одязі – джинсах та худі. У коментарі співачка похвалилася стильним декором своєї “красуні ялинки”, а також разом із дочкою оголосила конкурс, призом якого стане ексклюзивна новорічна прикраса від Ані Лорак.

Щойно публікація з’явилася, її відразу почали обговорювати. Багато шанувальників писали, що 12-річна Соня дуже підросла та стала повною копією своєї мами. Після обробки знімків фотошопом, де дівчинці трохи відкоригували овал і риси обличчя, вона справді дуже схожа на неї.

Ані Лорак показала, як виросла її 12-річна донька
Ані Лорак показала, як виросла її 12-річна донька

А ось на знімках із прем’єрного показу одного з фільмів у РФ, де вони побували напередодні, схожість менш помітна. Тут Софія більше схожа зовні, на думку шанувальників, свого батька – турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, який продовжує жити в Україні.

Ані Лорак показала, як виросла її 12-річна донька
Ані Лорак показала, як виросла її 12-річна донька

Нагадаємо, що Соня регулярно зустрічається із татом. Напередодні вони разом відпочивали у Туреччині, де удвох провели щасливі два тижні. Фотографії прощання батька та дочки в аеропорту, багатьох шанувальників довели до сліз.

А що ти скажеш із цього приводу?

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.