Хостікоєв розповів про чоловіка, який не дає спокійно жити його з Наталією Сумською сімʼї: “Про це писали”

Знаменитий український актор Анатолій Хостікоєв дав ексклюзивний коментар на рахунок життя та роботи в театрі, і вразив зізнанням про проблеми з аудиторією.

Діти зірок як ніхто знають, що це таке — життя знаменитої людини. Саме тому їхні спадкоємці зазвичай обирають не публічний образ життя, який може захистити їх та їхні сім’ї від оцінки публіки. Межа, коли ти подобаєшся і коли тебе ненавидять настільки тонка, що деякі артисти навіть не помічають, коли вона подолана.

Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв на сцені театру
Анатолій Хостікоєв розповів про конфлікт з фанатами Богомазова

Родина Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської зуміла поставити себе в українському шоу-бізнесі дуже гідно та достойно. Актори ніколи не розповідають про особисте життя, а якщо діляться з пресою, то дуже делікатно і доволі рідко.

Анатолій Хостікоєв розповів про конфлікт з фанатами Богомазова

У свою чергу Хостікоєв здебільшого спілкується з журналістами саме на рахунок роботи в театрі, адже в кінематографі він не світиться дуже давно. І так склалося, що нещодавно він навіть поскаржився на своє творче життя. Виявляється, шанувальники Богомазова не дають спокою родині Наталії Сумської.

Наталія Сумська і Анатолій Хостікоєв сказали своє слово на благодійному концерті
Анатолій Хостікоєв розповів про конфлікт з фанатами Богомазова

А усе це пов’язано з необережним висловлюванням її чоловіка на адресу режисера Богомазова.

Так, проблема розпочалася з того, що син Дмитра Богомазова зробив публікацію із посиланням на інтерв’ю свого батька. У коментарях телепродюсер Олексій Гончаренко заявив, що режисер за кілька років “зробив найкращий театр України” із театра Франка. Анатолій Хостікоєв не стримався і також написав коментар, повний обурення.

“Треба було мені тільки висловити сумніви з приводу геніальності головного режисера, а на це я маю право та аргументи, як його шанувальники, друзі та критикани, які прописали Богомазова в сан генія, кинулися в атаку”, – розповів зірка театру Анатолій Хостікоєв у своєму коментарі.

Анатолій також наголосив на тому ж, що між театральними династіями є велика різниця, адже актори зв’язані контрактом, у той самий момент, як Богомазови абсолютно вільні у цьому питанні.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?