“Краще за всіх”: екс-дружина Алана Бадоєва Жанна замінить Максима Галкіна в російському телешоу

Колишня дружина Алана Бадоєва Жанна, яка вже встигла відмовитися від українського громадянства, незабаром вийде в ефір російського каналу в ролі ведучої популярного дитячого шоу.

Колишня дружина українського режисера та кліпмейкера Алана Бадоєва – Жанна, яка вже майже два роки мовчить про війну в Україні і продовжує випускати своє авторське травелшоу на одному з розважальних каналів Росії, незабаром засвітиться на головному телеканалі країни. Як повідомили у пресслужбі РІА Новини, зірка з’явиться в ролі ведучої популярного дитячого шоу “Краще за всіх”, яке багато років вів Максим Галкін.

Жанна Бадоєва замінить Максима Галкіна в російському шоу
Жанна Бадоєва замінить Максима Галкіна в російському шоу

Замінити гумориста, який жорстко засудив дії режиму та виїхав з усією родиною за кордон, вирішили Жанною через її унікальну здатність “розумітися з дітьми”.

Продюсери сподіваються, що ексдружина Бадоєва “привнесе до знімального процесу свіжу нотку та море позитиву”, – сказано в повідомленні.

Жанна Бадоєва замінить Максима Галкіна в російському шоу
Жанна Бадоєва замінить Максима Галкіна в російському шоу

На це вже встигли відреагувати у багатьох російських ТГ-пабликах, які з нетерпінням чекають на перший випуск із новою ведучою.

“Уявили зараз обличчя її колишнього чоловіка і нині активного укрпатріота Алана Бадоєва?”, – пише на своєму каналі головна пліткарка і найкраща з усіх “патріотів, що залишилися” журналістка Олена Блін.

Жанна Бадоєва замінить Максима Галкіна в російському шоу
Жанна Бадоєва замінить Максима Галкіна в російському шоу

Зазначимо, що після того, як Максим Галкін з Аллою Пугачовою покинули РФ, дитяче телевізійне шоу талантів “Краще за всіх” зникло з сітки мовлення Першого каналу. Пізніше Галкін був визнаний РФ іноагентом. Тепер у всі програми за його участю (а їх він вів чимало) намагаються знайти ведучих, проте замінити ерудованого Галкіна дуже складно. Може, 47-річна Жанна Бадоєва, відомої глядачам з тревелшоу “Орел і решка”, яка багато років виходила в Україні та “Життя інших” на Росії, зможе прикрасити програму своєю присутністю? А що ти скажеш із цього приводу?

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?