Павлу Костіцину нічого не світить: Надія Матвєєва у стосунках з молодшим на 20 років хлопцем одяглась у біле

Рік тому відома українська телеведуча Надія Матвєєва розсекретила, що перебуває у стосунках з чоловіком, який на 20 років молодший від неї. Що відомо про взаємини новоспеченої пари?

Надія Матвєєва про нові стосунки

Торік, в інтерв’ю Григорію Решетніку, українська теле- та радіоведуча Надія Матвєєва ексклюзивно розповіла, що наразі перебуває в стосунках. Обранцем зірки став чоловік, що на 20 років молодший від неї. Пара будує спільне майбутнє вже протягом 2 років. За словами Матвєєвої, її коханий абсолютно непублічна людина та навіть не має особистих профілів у соцмережах.

Надія Матвєєва та загадковий коханий познайомились на вечірці, де були присутні їхні спільні знайомі. Як зазначила ведуча, її бойфренд аж ніяк не пов’язаний зі сферою розваг та спочатку навіть не знав, що Надія публічна особистість, про це йому згодом розповіла знайома. Зі слів Матвєєвої відомо, що чоловік близький до медицини.

“За цей рік ми не лише насолоджувалися життям, але у нас були і випробування – війна. Ми стали настільки близькими людьми” – прокоментувала ведуча їхні взаємини.

Надія Матвєєва продемонструвала тендітні кадри у білій сукні
Надія Матвєєва продемонструвала тендітні кадри у білій сукні

Різниця у віці

Надія Матвєєва ретельно піклується про своє здоров’я та неодноразово вдавалась до гормональної терапії за допомогою біодентичних пелет, тож 55-річна зірка чудово виглядає. Новий обранець був приголомшений, коли дізнався її вік. Сама ж Матвєєва зізнається – не думала, що буде разом з цим чоловіком. Різниця у віці морально давила на її сприйняття цих стосунків.

“Я ж із цим табу жила. Я вважала, що такі стосунки сенсу не мають”, – зізнається знаменитість.

Однак їй вдалось переступити через нав’язані стереотипи, прийняти ці взаємини та будувати щасливу і здорову сім’ю. Вони разом із партнером проговорили це та вирішили, що це їхній спільний виклик, “але це прекрасно!”

Надія Матвєєва продемонструвала тендітні кадри у білій сукні
Надія Матвєєва продемонструвала тендітні кадри у білій сукні

Надія Матвєєва у білосніжній сукні

Телеведуча активно публікує дописи у свій особистий фотоблог. Днями Матвєєва поділилась із шанувальниками ніжним архівним знімком у білому образі на тлі озера lac de Sainte-Croix, що у Франції. Можна зробити висновок що зараз жінка по-справжньому щаслива.

“Зараз я відчуваю емоційне піднесення від цієї краси. Вона є для людей, просто так, як даність. Запрошує милуватися собою, усвідомлювати цінність кожного життя, кожної миті… Чекає, поки ми заспокоїмося, усвідомимо свою спільність з земною красою, і станемо вдячними. Пробачте за пафос, просто така краса земна неземна”, – залишила опис Надія.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.