Олена Кравець прокоментувала державне фінансування її власного шоу “Тихий вечір”: “Я працюю за зарплатню”

Скандал довкола державного фінансування шоу Олени Кравець "Тихий вечір" набирає обертів. Довго чекати на коментар від артистки не довелось, Кравець спробувала виправдатись у дописі в соцмережах.

Днями стало відомо, що фінансування проєкту Олени Кравець “Тихий вечір” урізали на 5 мільйонів гривень, однак сума, яку держава вже виділила на знімання шоу, обурила українців. Відтак бюджет становитиме 27 528 000 грн, хоча спершу запит на державні кошти складав 32 856 000 грн.

Користувачі Мережі не залишились осторонь, новина одразу ж розлетілась завдяки ЗМІ. Черговий скандал, що стосується Держбюджету навіть почали порівнювати з нещодавньою історією довкола Юрія Горбунова та його проєкту “Інгулець”. Ситуації фактично дублюють одна одну.

Олена Кравець прокоментувала скандал довкола державного фінансування її шоу
Олена Кравець прокоментувала скандал довкола державного фінансування її шоу

На коментар самої ведучої програми не довелось довго чекати. У своєму особистому фотоблозі в Instagram Олена Кравець вирішила усе прояснити та заявила, що слідкує за метушнею, що наразі відбувається у соцмережах. За словами Олени, вся інформація щодо її шоу подається в маніпулятивному світлі. Кравець пише, що кошти були виділені на початку 2023 року, а вже у 2024 програма припинить своє існування.

“Я є лише обличчям і ведучою програми. Я працюю за зарплатню, з якої сплачую податки і не відповідаю за розподілення коштів та фінансування будь-яких проєктів каналу”, – коментує ведуча.

Хоч телеканал “Дім” вже оприлюднив 33 епізоди шоу, великої популярності воно не набуло. У коментарях під публікацією Олени, обурена аудиторія пише, що вперше чує про даний проєкт. Однак у дописі Кравець намагається виправдатись тим, що ці знімання мали на меті важливий меседж.

Олена Кравець прокоментувала скандал довкола державного фінансування її шоу
Олена Кравець прокоментувала скандал довкола державного фінансування її шоу

“За цей рік у нас в гостях були військові, волонтери, культурні діячі, політики, герої цієї війни – всі, хто зараз стоїть на варті життя країни та кожного з нас. “Тихий вечір”, не дивлячись на заспокійливу назву, – шоу з активною позицією. В кожній програмі ми звертали увагу на те, що кожен з нас сьогодні має брати відповідальність на себе за кожен крок, тримати стрій”, – зазначає Олена.

У схожих скандалах публічні особистості часто вдаються до маніпуляцій про “розбрат” між українцями, що свідомо скасовують зірок за їхні помилки. Олена Кравець не втратила можливості нагадати, що:

“Ворогу дуже потрібна наша гризня, цькування та розчарування один в одному, щоб через зневіру у ближньому ми отримали зневіру у перемозі світла над всім цим брудом”.

Однак реакція користувачів під дописом говорить сама за себе. Українці не терпітимуть подібних скандалів. Олена ж пише, що їй нічого приховувати, тому не боїться критики і буде продовжувати робити те, у що вірить.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.