Катерина Репяхова вперше відкрила своє минуле до стосунків з Віктором Павліком: до зірки була одружена?

Дружина відомого співака Віктора Павліка, блогерка та бізнесвумен Катерина Репяхова, відповідаючи на ряд питань від підписників, розповіла, чи була одружена до стосунків із зірковим чоловіком.

Блогерка Катерина Репяхова продовжує ділитися історіями з життя, відверто спілкуючись з фоловерами, в соціальній мережі Instagram. Так, дівчина звикла до постійної уваги, згадок її імені в пресі, тому і ділиться цікавою інформацією з шанувальниками. Зокрема, один з користувачів мережі поцікався у Каті, чи була вона одружена до стосунків з Віктором Павліком. Відповідь бізнесвумен надала коротку, але зрозумілу: “Ні”.

Катерина Репяхова вперше відкрила своє минуле до стосунків з Віктором Павліком

Робимо висновок, що шлюб з артистом Віктором Павліком виявився для Катерини першим та сподіваємося, що останнім. Утім, цього не можна сказати про її чоловіка, оскільки для співака Катя стала четвертою дружиною.

На просторах соціальних мереж публіка довго обговорювала тему різниці у віці пари, яка складає 28 років, а також не упускала можливості дорікнути про це Катерині. Ставили їх в порівняння, мовляв, Репяхова та Павлік виглядають як батько та донька.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова вразила справжнім виглядом своєї шкіри
Катерина Репяхова та Віктор Павлік

Бізнесвумен з гідністю витримувала критику, зауважувала, що пишається своїм коханим, адже він найкращий чоловік і тато, а за різницю у віці взагалі й не думає.

Нагадуємо, Катерина Репяхова стала дружиною Віктора Павліка у 2020 році. Через рік у пари народився син, якого вирішили назвати Михайлом. Блогерка не приховує прагнення стати мамою ще й донечки, тому, гадаємо, що родина незабаром потішить шанувальників приємною новиною про поповнення.

Однак на заваді до мрії може стати проблема співака з його здоров’ям, оскільки лікарі виявили у Віктора ваду серця. Операцію, яка мала відбутися цієї осені, скасували, адже артист від неї відмовився. Катерина зізнається, він ніяк не хоче погоджуватися на хірургічне втручання, але вона не полишає спроб вмовити коханого.

Схожі статті

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.