Екс-дружина Остапчука залишилася без даху над головою і опинилася в скрутному становищі: “Стомилася дуже”

Колишня дружина знаменитого українського телеведучого Володимир Остапчука Христина Горняк поділилася неприємною обставиною зі свого життя. Деталі в статті.

Ще 2 роки тому Христина була щаслива у шлюбі з популярним телеведучим Володимиром Остапчуком. Зіркова пара активно публікувала спільні знімки в соціальних мережах, розповідала про свої плани на майбутнє, будувала спільний маєток, до якого згодом мала переїхати.

У цьому будинку готувалися навіть кімнати для дітей Володимира від попереднього шлюбу. Така впевненість у завтрашньому дні створювала ілюзію, що у пари зовсім немає кризи, і ніякого розставання не намічається. Насправді ж через декілька місяців стало відомо, що Христина та Володимир не разом. А телеведучий досить швидко знайшов своїй коханій заміну, та почав світитися у компанії молодої журналістки Катерини Полтавської.

Христина Горняк розповіла, що залишилася без власного житла

Христина Горняк розповіла де тепер буде жити
Христина Горняк розповіла, що залишилася без власного житла

Досі невідомо, чи був любовний трикутник. Втім, Христині та Володимиру не вдалося зберегти хороші стосунки. Екс-пара відкрито проявляє одне до одного пасивну агресію, а інколи навіть сперечається в інтернеті. Основна тема для дискусій — це поділ маєтку, який Володимир Остапчук зовсім не збирається віддавати комусь.

Натомість Христина досить міцно тримається за своє і вже неодноразово говорила про те, що ділити дім вони будуть через суд, якщо її колишній чоловік не знайде іншого способу вирішення питання. Сам Володимир разом зі своєю новою коханою проживає в орендованій квартирі.

Христина Горняк розповіла, що залишилася без власного житла

Як влаштувала свій побут Горняк досі невідомо, але нещодавно дівчина повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що залишилася без даху над головою за невідомої причини. Прийняла у себе її подруга. Тож питання з ночівлею було вирішено.

“Я сьогодні стомилася дуже. Чомусь покинули сили… А ще, так як моя квартира зайнята, я пожила вже у всіх подруг на світі… Наступного разу, я забронюю собі готель, бо я просто вже не можу казати: “Сплю на новому місці, наснися наречений нареченій”, – пожартувала блогерка.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?