Дружина екс-чоловіка Ані Лорак після новини про розлучення зізналася, чи планує повертатися в Україну

Колишня дружина українсько-турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу Лілія Реус вперше розповіла, чи збирається повертатися до України разом зі своєю дочкою.

Як відомо, влітку 2023-го колишній чоловік Ані Лорак Мурат одружився вдруге. Лілія Реус перебувала у стосунках з бізнесменом доволі довго, перш ніж стати його офіційною дружиною. Але ніхто не очікував, що через 4 місяці шлюбу стане відомо про їхню кризу в взаєминах і фактичне розлучення.

Дружина екс-чоловіка Ані Лорак зізналася, чи планує повертатися в Україну

Екс-дружина Мурата Налчаджиоглу поїхала від нього та вразила різкою заявою
Дружина екс-чоловіка Ані Лорак зізналася, чи планує повертатися в Україну

Лілія просто видалила усі фотографії на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, на яких був її екс-благовірний, змінила прізвище, а після повернення Мурата з Туреччини до України, рушила разом з дочкою до Ірландії. Там вона знаходиться близько місяця. Звісно, у користувачів виникли запитання до жінки, адже складається враження, що вона емігрувала.

Дружина екс-чоловіка Ані Лорак зізналася, чи планує повертатися в Україну

Нещодавно Реус відповіла на питання підписників публічно, заявивши, що дійсно спочатку хотіла переїхати на зовсім, і забрати до Дубліну навіть свою матір, але зараз розумію, що повернеться до Батьківщини. Чи означає це, що вона помирилася з Муратом і дасть йому ще один шанс невідомо.

Можливо дане рішення пов’язане саме з процесом розлучення та поділом майна.

“Я приїхала до своєї подруги, вона живе вже тут понад 2 роки. Вона запросила мене до себе. у гості, щоб я приїхала, розвіялася, повністю змінила обстановку, побачила щось нове, щось інше, перезавантажилася та зрозуміла, куди і як рухатися далі, – зізналася Лілія Реус у своєму відеоролику. – Спочатку я справді думала, що переїду сюди жити, заберу сюди свою дитину, маму. Але вдома – найкраще. Зовсім скоро я повернуся”

Так, вже 14 грудня дівчина має прибути до Києва, а це означає, що еміграція найближчим часом не відбудеться.

Цікаво, чи наважиться Мурат знову на поїздку, коли його дружина повернеться, або ж на цей раз колишні все ж таки зустрінуться?

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.