Астаф’єва розповіла, як росварилася з Потапом та поставила його на місце: “Не просто дратує, це ображає”

Знаменита українська модель та співачка Даша Остаф'єва неодноразово дозволяла собі висловлюватися на рахунок своїх колег, які замість того, аби бути в Україні, просто втекли.

Певна частина українського шоу-бізнесу після 24 лютого показала себе з дуже неочікуваного боку. Знамениті артисти, які мали величезні доходи завдяки співпраці з українськими каналами залишили позаду свою батьківщину та знайшли прихисток за кордоном.

Серед таких артистів Влад Яма, Потап, Анатолій Анатоліч, Олег Винник, тощо. Натомість всесвітньо відома модель Даша Астаф’єва, яка свого часу прославилася своєю красою, пізніше і вокалом волонтерила в Києві. І не просто допомагала грошима, а чистила картоплю у їдальні.

Свого часу новина про діяльність артистки наробила багато шуму в інформаційному просторі, адже ледь не найвродливіша жінка в українському шоу-бізнесі, ще й як виявилося має дуже чисту душу, яка не боїться брудної роботи та готова робити все, щоб полегшити боротьбу українців проти навали.

Даша Астаф’єва розповіла, як росварилася з Потапом

Даша Астаф'єва вперше висловилася про свої нові стосунки
Даша Астаф’єва висловилася про Потапа

Звичайно, як людина яка зробила крупний внесок у майбутню перемогу Даша дозволяла собі критикувати своїх колег, які замість того, аби принаймні допомогти, просто виїхали за кордон. Зокрема, дісталося Потапу.

За словами Даші, таким людям просто хочеться плюнути в обличчя. До речі, Олексій не витримав критики і заблокував свою колегу. У своєму новому коментарі Даша пояснила жорстку позицію.

“Люди, яких я знаю особисто, втекли за кордон. Пишуть мені: “Побачив частину інтерв’ю, ти звинувачуєш. А я вибираю життя, а ти – ві**у і смерть”. Якби всі так думали, то хто б захищав країну? І залишилася б вона досі, – заявила артистка. – Ві**у виграють свідомі люди, які стоять до кінця, жертвують усім. тому, що ті втікачі не збирають кошти, маючи велику аудиторію, і не донатять самі. А постять розгульне життя. Це не просто дратує, це дуже ображає”

До речі, Астаф’єва також опинилася серед тих зірок, які активно підтримали повний перехід на українську мову і подали живий приклад іншим. У зв’язку з цим репутація зірки знаходиться на піку.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.