Іво Бобул, який отримує пенсію 5000 гривень, висловився про Тіну Кароль і Настю Каменських: “Я хотів би…”

70-річний Іво Бобул зізнався, що якби у нього випала можливість, то із задоволенням записав би дует з Тіною Кароль або Настей Каменських. Чому він вибрав саме їх?

Легендарний український співак Іво Бобул, який понад 40 років виступає на професійній сцені та радує шанувальників своїми душевними піснями, дав велике відверте інтерв’ю Славі Дьоміну, де розповів багато цікавих подробиць про своє особисте та творче життя, а також поділився планами на майбутнє.

Іво Бобул несподівано висловився про дует з Тіною Кароль та Настею Каменських
Іво Бобул несподівано висловився про дует з Тіною Кароль та Настею Каменських

У програмі “Слава+” Бобул зізнався, що незважаючи на свій довгий творчий шлях, він не заробив собі на гідну пенсію, яка, за його словами, становить 5 тисяч гривень, тож досі змушений виступати.

“У нас просто ніколи не цінували таланти…”, – поскаржився артист і додав, що співаки його рівня за кордоном дуже забезпечені люди.

Іво зізнається, що не може дозволити собі “зійти з дистанції” і відчуває, що його творчість, як і раніше, потрібна людям. Співак розповів, що на його концерти приходить дуже багато молодої аудиторії, з якою він легко знаходить спільну мову. У розмові з Дьоміним Іво Бобул зазначив, що дуже вдячний молоді за новий зліт своєї кар’єри.

Іво Бобул несподівано висловився про дует з Тіною Кароль та Настею Каменських
Іво Бобул несподівано висловився про дует з Тіною Кароль та Настею Каменських

На запитання журналіста, з ким би співак хотів би записати дует, Бобул, напрочуд Слави, не роздумуючи відповів:

“З Настею Каменських… та й з Тіною (Кароль) можна було б записати. Тіна дуже гарна співачка. Потужна. Потрібно подумати просто…”, – сказав співак.

А ось із представниками чоловічої статі українського шоубізнесу 70-річний Іво у дуеті себе не бачить, бо вважає, що буде складно знайти відповідну дуетну пісню. З дівчиною простіше. Співак припустив, що можна буде взяти якийсь світовий хіт і переспівати його у дуеті.

Іво Бобул несподівано висловився про дует з Тіною Кароль та Настею Каменських
Іво Бобул несподівано висловився про дует з Тіною Кароль та Настею Каменських

Нагадаємо, що Іво Бобул, перш ніж вийти на професійну сцену, співав у ресторані. Своїм гарним чистим баритоном він миттєво підкорив серця шанувальників, особливо жінок, які вже багато десятків років є його основною цільовою аудиторією. Цікаво, як би відреагували його шанувальниці якби Іво Бобул справді записав дует із Каменських чи Кароль?

Схожі статті

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 28-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.