Камалія покинула Україну та повернулася до чоловіка-мільярдера Захура: усе заради маленьких дочок

Найбагатша співачка України Камалія повідомила про те, що покинула територію України та рушили до своїх дочок-двійнят, які чекають на неї разом з батьком в Лондоні.

Дочки Камалії покинули Київ ще до 24 лютого. Мохаммад Захур не приховував наявності в нього зв’язків, які дозволили йому дізнатися про небезпеку набагато раніше. Якщо українці вагалися та не знали, чи варто покидати Україну, то мільярдер отримав точну інформацію, завдяки якій зміг виїхати разом зі спадкоємцями у безпечне місце.

Він вмовляв свою дружину поїхати з ними, але як з’ясувалося, співачка не захотіла цього робити. Бо вона вирішила залишитися у їхньому київському палаці разом з матір’ю Інною Петрівною та дочекатися на ворога. Тим паче, що у конюшні залишалися її улюбленці, а в будинку продовжував жити персонал.

Камалія повідомила, що вилетіла до Лондону, де на неї чекають дочки

Нарешті вирішили конфлікт? Що між співачкою Камалією та мільярдером Захуром
Камалія повідомила, що вилетіла до Лондону, де на неї чекають дочки

Лише згодом співачка таки погодилася поїхати до Великобританії та пожити під дахом своєї падчерки Тані. Та вже за декілька місяців постійні конфлікти між жінками призвели до того, що співачка захотіла додому, а між нею та чоловіком відбулася неймовірна криза, яка призвела до розлучення. Мільярдер підтримав свою дочку, і це серйозно вплинуло на пару.

У своєму повідомленні Камалія розповіла, що вони продовжують спілкуватися з чоловіком, поважають одне одного та люблять, і все це роблять заради дітей, щоб вони не відчували, що в сім’ї щось не гаразд, але фактично Камалія та Мохаммад не разом.

Зараз зірка часто знаходиться зі своїми дочками у розлуці. Вона важко переносить це, але іншого вибору не залишається. Двійнята відвідують британську школу та з нетерпінням чекають наступної зустрічі з матір’ю, яка готова все кинути та летіти до своїх дівчаток.

Як наприклад, нещодавно Камелія показала, що як раптом полетіла до Лондону. Звичайно, її чекає не тільки довгоочікувана зустріч з Арабеллою та МірабеллоЮ, але й з колишнім чоловіком Мухаммадом.

Нагадуємо, що за мільярдера артистка вишли більше 20 років тому. Пара впродовж 10 років намагалася завагітніти, і врешті-решт змогла народити спадкоємців за допомогою процедури екологічного запліднення.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?