“Я не можу згадати її обличчя”: Зібров вперше розповів про першу дружину, яка була до зустрічі з Мариною

Відомий український виконавець Павло Зібров дав велике інтерв'ю, в ході якого розповів про свою першу дружину. Де вона зараз та як склалося її життя?

Відомий український виконавець Павло Зібров охоче розповідає про своє особисте життя, подвиги, про любов фанаток, а також про взаємини зі своєю дружиною Мариною. У шлюбі з нею музикант став батьком аж три рази: у нього два сина і одна дочка.

Втім, співак майже ніколи не пригадував публічно про колишню благовірна. А вона в нього є!. Хіба що стосунки між ними розвивалися аж 40 років тому. І дійшло до того, що Павло Зібров насправді навіть не може пригадати, як вона виглядала.

Дмитро Гордон був щиро здивований реакцією, яку отримав. Втім, вона була щирою. І напевно, кожна жінка мріє, щоб її чоловік саме так реагував на згадку про його колишню благовірну.

Павло Зібров розповів про першу дружину, з якою був 40 років тому

Павло та Діана Зіброви
Павло Зібров розповів про першу дружину, з якою був 40 років тому. Співак разом зі своєю дочкою

Про це він зізнався у ході розмови з Дмитром Гордоном в ексклюзивному інтерв’ю. Так, журналіст поцікавився у співака про жінку, яка свого часу отримала перспективу провести з виконавцем усе своє життя. Це відбувалося ще за студентських часів, але спільне життя зовсім не склалося. Шлюб виявився короткими їм незабаром пара розійшлася.

Павло Зібров поділився думкою про зірок, які покинули Україну
Павло Зібров розповів про першу дружину, з якою був 40 років тому

“От я зараз хочу згадати її обличчя, і не можу. Вона зараз в Канаді. Я знаю, що вона в Канаді. Вона виїхала туди. Але я в обличчя її не пам’ятаю. Мені соромно. Це було 37-40 років назад, коли ми розлучилися. Це була студентська любов. Красива, гарна. Ну так склалося, що вона знайшла інше щастя. І з цим щастям живе. По сей день. Спасибі тобі Танічка Самохвалова. Ти знайшла своє щастя, живеш з ним 40 років, я знайшов Маринку. І з Маринкою в мене зовсім інше… Вона — піаністка, музикант консерваторії”

Судячи з усього, з колишньою дружиною Павло Зібров взагалі не підтримує зв’язку, адже не зміг розповісти про жінку нічого конкретного. Зважаючи на те, що у колишньої пари немає спільних дітей, це не дивує.

Схожі статті

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.

Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець розповіла про першу леді у звичайному житті: “Вона дуже смачно готує”

Відома акторка Олена Кравець ексклюзивно поділилась, яка у звичайному житті перша леді України Олена Зеленська. Як виявилось, зіркові жінки товаришують вже понад 29 років.

Всі сестри при багатствах, а рідний брат залишився ні з чим: скандал у родині Софії Ротару вийшов назовні

Легендарна українська співачка Софія Михайлівна Ротару має трьох прекрасних сестер, які в житті влаштувалися. Однак, у співачки є ще 2 брати, і доля одного з них стривожила пресу.

Аліна Гросу розповіла, як дізналась про зраду коханого чоловіка: “Кожна відпустка його, кожне відрядження”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про те, як дізналася про зраду свого нареченого. Як це відбувалося, і як артистка вийшла із ситуації?