Ребрик розповіла, де буде народжувати та чому на фото немає батьків чоловіка: “У вас щось у родині не так?”

Телеведуча Лілія Ребрик розсекретила, де збирається народжувати третю дитину та пояснила, чому на сімейних світлинах не помічаємо батьків її чоловіка, танцівника Андрія Дикого.

Про вагітність Лілії Ребрик публіці стало відомо в жовтні 2023 року. Згодом зіркова родина поділилася теплими кадрами з гендер-паті, на якому всі дізналися, що пара в очікуванні на третю дівчинку.

Телеведучій пересічні громадяни дорікали, мовляв, вона завагітніла третьою дитиною для того, аби чоловік “відкосив” від служби в ЗСУ. Пізніше знаменитість відповіла на закиди користувачів соціальних мереж та заявила, що з коханим мріяли про третю дитину.

Лілія Ребрик показала свій розкішний заміський будинок
Ребрик розповіла, де буде народжувати та чому на фото немає батьків чоловіка

До слова, у своєму інтерв’ю зірка розсекретила, де збирається народжувати. За словами Лілії, однозначно вибір падає тільки на Україну, і скоріше за все, в тому самому медичному закладі, в якому з’явилися на світ доньки Діана та Поліна.

Каже, що визначиться вже ближче до терміну, і родина майже все найнеобхідніше підібрала для малечі, утім, ще нічого не купувала. Не приховала й того, через те, що вони з чоловіком матимуть ще одну дитину, було внесено деякі корективи в планування житла.

В розмові з телеведучою не оминули й питання, яке давно цікавило шанувальників. Зокрема, зірка часто поширює світлини зі своїми мамою і татом, а от батьків чоловіка Дикого не спостерігаємо. На зацікавленість, чому вона не ділиться фото з рідними коханого, Лілія відповіла, що батьки Андрія просто цього не хочуть, тому поважає їхню приватність. Зізналася, що у них прекрасні й дуже теплі стосунки.

Ребрик розповіла, де буде народжувати та чому на фото немає батьків чоловіка

Нагадуємо, подружжя Лілії Ребрик та Андрія Дикого виховує двох дівчаток, а тепер в очікуванні ще й на третю дитину. Раніше артистка розповіла, що з чоловіком придбали будинок до початку повномасштабного вторгнення, в якому потроху відновлюють ремонтні роботи.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.