Колишня дружина Кличка в страусиному пір’ї затьмарила всіх на вечірці з “успішними людьми”: просто розцвіла

Після розлучення з мером Києва Віталієм Кличком життя його 49-річної екс-дружини, колишньої моделі, а нині блогерки та коуча з йоги Наталії Єгорової заграло новими фарбами.

Коли Наталія Єгорова була в офіційному шлюбі з колишнім боксером, а нині мером Києва Віталієм Кличком, за її життям у Німеччині з цікавістю спостерігали десятки тисяч підписників у Instagram, а після розлучення з чиновником їх кількість збільшилася в рази. Усі хочуть знати, як живе і чим займається ексдружина мера.

Віталій Кличко розлучається

Так, напередодні колишня українська модель засвітилася на одній із світських тусовок у Німеччині, де зібралися, за її словами, гарні та успішні люди. На заході 49-річна Наталія Єгорова з’явилася у незвичайному образі, який справив справжній фурор. На фото в мікроблозі, можна побачити, як ексдружина Кличка позує в оточення молодих жінок у бежевій шовковій блузі з відкритими плечима та елегантній вузькій спідниці з високим розрізом зі страусовим пір’ям. Доповнили образ золотисті туфлі на шпильці, стильне укладання та яскравий макіяж. Зазначимо, що вона виглядала дуже ефектно!

“Це був чудовий та вдалий вечір з хорошими та успішними людьми”, – підписала публікацію Наталія.

У коментарі Єгорова розповіла, що на різдвяному заході, організованому бізнес-леді Кеті Гаммел, кожен із гостей зробив пожертвування до благодійного фонду Children for a better World на підтримку дітей із малозабезпечених сімей. Загалом було зібрано 10 тисяч євро.

Зазначимо, що після розлучення з мером Києва Віталієм Кличком життя його колишньої дружини заграло новими фарбами. Діти давно виросли, зайняті своїми справами і вона, нарешті змогла повністю присвятити життя собі та своїм захопленням. Зараз Наталя багато подорожує світом, продовжує розвивати свою співочу кар’єру, займається йогою, а іноді ходить тусовками.

Екс-дружина Кличка
Екс-дружина Кличка

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.