Ведучий “Холостяка” Григорій Решетнік розповів про розлучення з матір’ю трьох його дітей: “Інша реальність”

Григорій Решетнік та його дружина Христина вже понад 13 років перебувають у щасливому шлюбі. Однак у нещодавньому інтерв'ю ведучий "Холостяка" несподівано заговорив про розлучення

Родина Григорія Решетніка

Григорій та Христина узаконили свої стосунки у 2010 році, наразі подружжя виховує трьох спільних дітей – 10-річного сина Івана, 6-річного сина Дмитра та 3-річного сина Олександра. Багатодітна родина планувала щасливе майбутнє, однак повномасштабне вторгнення повпливало на життя кожного українця.

В одному з інтерв’ю Христина Решетнік прокоментувала, як змінились їхні взаємини після 24 лютого 2022 року, адже багато пар не витримало випробування війною. За словами Христини, про розлучення вони не думають, а головний секрет стосунків – поблажливе ставлення одне до одного.

Ведучий Холостяка Григорій Решетнік зробив відверте зізнання про розлучення
Ведучий Холостяка Григорій Решетнік зробив відверте зізнання про розлучення

Григорій Решетнік про розлучення

Нещодавно зіркова родина з’явилась в інтерв’ю для YouTube-проєкту “Слава+”. Ведучий Слава Дьомін цього разу поцікавився у Григорія, що чоловік думає про розлучення, і чи існує взагалі ймовірність розриву з Христиною. Решетнік зізнався, що у їхній парі можуть виникати непорозуміння.

“Ми можемо, коли сваримось, щось сказати на емоціях, але я забороняю собі, як творчій людині, далі візуалізувати”, – каже шоумен.

Ведучий Холостяка Григорій Решетнік зробив відверте зізнання про розлучення
Ведучий Холостяка Григорій Решетнік зробив відверте зізнання про розлучення

Також Григорій вважає, що кожна людина в стосунках замислюється про розлучення та моделює про себе життя в різних умовах. Протей йому важко уявити подібну ситуацію, адже він має щасливу родину з чудовими дітьми. На запитання, чи допускає Решетнік думку про те, що кохання може згаснути, він відповідає ствердно:

“Та звичайно, Слав, ми дорослі люди. Виростуть діти, Христина, як я кажу, Дмитрівна скаже мені: “До побачення телебачення”. А я – ні. Я їй казав і завжди кажу, що Бог, коли розподіляв якості для жінки, то Він орієнтувався на якості моєї дружини. Я не знайду, кращих не шукаю”, – підсумував Григорій Решетнік.

Схожі статті

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.