Софія Ротару завершує карʼєру? Продюсер приголомшив фанатів зірки зізнанням: “Забороняє навіть запитувати”

Легенда української естради Софія Михайлівна Ротару не виходить на зв'язок та на виступає впродовж 2 років, і на це є об'єктивна та зрозуміла причина.

Ще 4 роки тому Софія Ротару розплакалася перед журналістами, коли розповідала про те, як хоче повернутися на сцену та заспівати для своїх шанувальників як раніше. Тоді втілити цю мрію у життя виконавиці заважали карантинні обмеження.

Але вона навіть не здогадувалася, що попереду будуть часи набагато складніші, і вона через власні принципи не стане виходити на сцену.

Продюсер розповів, що Софія Ротару відмовляється давати концерти

Софія Ротару зникла і не виходить на зв'язок через стан здоровʼя
Продюсер розповів, що Софія Ротару відмовляється давати концерти

Так, після 24 лютого росіяни та українці, затамувавши подих, чекали, коли співачка заговорить про свою позицію. Артистка не було багатослівною, але дала зрозуміти, що підтримує свою батьківщину.

Але попри все, в російській федерації досі залишаються люди, які дуже чекають на українську співачку і активно цікавляться, чи є якась сума, за яку вона буде готова зрадити національні інтереси та приїхати до так званих фанатів.

Нещодавно продюсер Лавров поставив жирну крапку в цьому питанні, пояснивши, чому цього ніколи не станеться. За його словами, Софія Михайлівна має достатньо грошей, щоб жити, ні про що не хвилюючись, а тому вона може собі дозволити жити за своїми принципами та по совісті.

Пропозиції від російських потенційних клієнтів до співачки навіть не доходять. Адже вона заборонила концертному директору обговорювати з нею подібні питання.

Вона дуже принципова людина. На відміну від інших артистів, її неможливо було здивувати грошима. Відповідно, скільки б їй зараз не пропонували – вона відмовиться, – заявив Лавров у своєму коментарі. – Вона каже, що зараз не час, щоб працювати, розважати публіку. Вона забороняє про це навіть питати! Хоча на неї справді дуже багато запитів. Мені телефон обірвали, намагаючись домовитися щодо її концертів. Але я розумію, що влаштувати їх неможливо”

Окрім того, у Софії Ротару повністю український колектив, і навіть якщо уявити, що вона захотіла-б поїхати до російської федерації, вона просто залишилася без команди.

Схожі статті

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.