Камалія повернулась до дочок-двійнят і показала, що може бути щасливою без чоловіка Захура: “Я завжди поруч”

Найбагатша співачка України Камалія показала, як справляється з роллю матері на відстані. Артистка нарешті возз'єдналася зі своїми дочками-двійнятами.

Камалія боролася за право стати матір’ю впродовж 10 років. В результаті співачці допомогли у цьому лікарі: вона пройшла процедуру екологічного запліднення, після чого успішно виносила двійнят.

Здавалося, що найбільша мрія зіркового подружжя здійснилася. Але попереду чекало як багато щастя, так і багато неприємних етапів. Головний з них розпочався після 24 лютого, коли родині довелося розлучитися. Звичайно, як і всі співачка сподівалася, що це швидко закінчиться, але натомість її розлука з сім’єю затягнулася аж на 2 роки. Шлюб з мільярдером дав серйозну тріщину, і півроку тому пара повідомила про розлучення.

Камалія показала воз’єднання з дочками

Нарешті вирішили конфлікт? Що між співачкою Камалією та мільярдером Захуром
Камалія показала воз’єднання з дочками

Кожну зустріч зі своїми дочками артистка чекає з нетерпінням. Провести разом час їм доводиться у доволі рідкісні моменти. Дівчата активно навчаються у школі у Великобританії, а сама виконавиця постійно гастролює та має доволі завантажений графік. І тим не менш, заради своїх красунь артистка готова кинути усе та полетіти до Англії.

Як наприклад, вона це зробила нещодавно. Камалія вже опублікувала декілька відеокадрів на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, на яких показала, якою щасливою її роблять діти.

Звичайно, шанувальники були неймовірно раді побачити, що артистка нарешті змогла це зробити, а також порадили їй берегти своїх дівчат.

Нагадуємо, що виконавиця так і не розповіла, що стало причиною розлучення. Відомо, що пара сильно посварилася через падчерку мільярдера, яка ображалася на свою мачуху за висловлювання на рахунок росіян. Це було пов’язано з національністю матері дівчини. Як виявилося, колишня дружина мільярдера проживає в російській федерації.

Та коли почалися проблеми союзі, і що саме послужило головним приводом для того, аби розійтися достеменно невідомо. При цьому співачка наголошувала, що вони продовжують з Захуром спілкуватися та проводити разом час заради дітей.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.