МастерШеф 12 сезон 16 випуск від 16.12. 2023: хто з учасників назавжди покинув шоу – “Одразу трійцю”

Хто покинув "МастерШеф-12" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто з учасників вилетів з шоу та не зможе боротися за перемогу.

Хто покинув МастерШеф-12 вже відомо. На цей раз на битві чорних фартухів абсолютно всі впоралися гідно, а тому жоден з учасників не покинув проєкт.

Хто покинув МастерШеф-12

Зустріч із рідними, яку підготували продюсери шоу, розчулила кожного учасника. Та судді швидко повернули їх до тями, адже повідомили, що їм не доведеться готувати. За них це мали зробити гості. В свою чергу аматорам необхідно було давати чіткі та зрозумілі вказівки. Кухарі у цей час знаходилися на балконах, спостерігали за своїми підопічними та намагалися керувати.

Також учасником довелося брати участь у конкурсі, який поєднував кулінарію з речами, які насправді жодним чином не асоціюються з кухнею.

Капітанами стали Ілля та Роман. Відповідальність за це випробування було надзвичайно великим. Адже на кону білі кітелі. В команді Іллі всю інніціативу на себе взяли Ольга та Вікторія. Зрештою, його команда й програла.

Чорні фартухи отримали троє учасників, але під час битви абсолютно всі впоралися прекрасно, а тому жоден не був вимушений покинути шоу. При цьому глядачі були неймовірно збентежені поведінкою аматорів, і навіть писали продюсером у коментарях під публікацією на офіційній сторінці проекту в Instagram про те, що виганяти з програми також необхідно за неетичну поведінку, підлість та навмисні підстави.

Хто покинув МастерШеф-12
Хто покинув МастерШеф-12

Нагадуємо, що після 24 лютого трансляція шоу на час призупинилась. Зрозуміло, що сталося це за етичних причин, але незабаром аудиторія почала вимагати повернення в ефір програми. Тоді довелося зіштовхнутися з новою проблемою — не було інвесторів. Врешті-решт, продюсером вдалося врегулювати і це питання. В нових умовах вже було відзнято 2 сезони, і варто відмітити, що доволі успішно. Звісно, формат трохи змінився: тепер учасники та судді приділяють значну увагу подіям в країні, підкреслюючи, що вони аніскільки не забувають, і йдуть із суспільством рука об руку.

Схожі статті

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?