Тоня Матвієнко вперше заговорила про останні місяці життя матері: “Вона боялася померти від цієї хвороби”

Легендарна співачка Ніна Матвієнко померла 8 жовтня 2023 року. Після важкої втрати родина протягом тривалого часу не спілкувалась зі ЗМІ, однак днями Тоня Матвієнко вперше прокоментувала свій стан.

Вперше після смерті народної артистки України Ніни Матвієнко її донька, співачка Антоніна Матвієнко дала відверте інтерв’ю журналу Viva! Тоня запросила до своєї оселі головну редакторку Іванну Слабошпицьку, аби вперше публічно розкрити всі деталі після втрати матері. Інтерв’юерка зазначила, що перше впадає в очі – Тоня втратила вагу, але втім, має дуже гарний вигляд. В ексклюзивній фотосесії Матвієнко вирішила спробувати щось кардинально нове, тож навіть погодилась вибілити брови.

Тоня Матвієнко вперше відверто заговорила про діагноз матері
Тоня Матвієнко вперше відверто заговорила про діагноз матері

Тоня Матвієнко про останні тижні життя матері

Протягом тривалого часу родина приховувала справжню причину смерті Ніни Митрофанівни. У цій розмові Тоня врешті розставила усі крапки над “і” та розповіла, як все було. За словами доньки, 8 серпня мамі різко стало зле, дуже болів живіт, тому родина без зайвих вагань відвезла Ніну Митрофанівну до лікарні. Раніше чоловік Антоніни, виконавець Арсен Мірзоян ділився, що це стало шоком для рідних, адже увесь час Ніна Матвієнко була дуже енергійною та тримала себе в тонусі. Ці ж слова повторила і Тоня.

“Лікар сказав, що у Ніни Митрофанівни вже майже 4 роки була хвороба. Для неї це був також шок. Вона боялася померти від цієї хвороби”, – каже донька.

Народна артистка не залишалась на самоті, хтось постійно проводив з нею час у лікарні, гуляв та привозив необхідні медикаменти. Проте її стан погіршувався і вже 8 жовтня Ніна Матвієнко згасла від онкології.

Тоня Матвієнко вперше відверто заговорила про діагноз матері
Тоня Матвієнко вперше відверто заговорила про діагноз матері

Тоня про стан після втрати мами

Зіркові колеги, медіа та шанувальники востаннє бачили Тоню на прощанні з мамою, після цього артистка зникла з усіх радарів, не з’являлась у соцмережах та навіть не спілкувалась зі своєю командою. За словами Антоніни, в той момент вона сильно закрилась, нічого їла та приймала медикаменти, щоб краще спати.

“Я вже сьогодні плакала… Побачити її мертвою… Для мене це був кінець. Постійно було відчуття, що мама поряд, і я подумки з нею розмовляла”, – зізнається зірка.

Тоня Матвієнко вперше відверто заговорила про діагноз матері
Тоня Матвієнко вперше відверто заговорила про діагноз матері

Згодом вирішила, що варто вийти на сцену, однак заспівати першу пісню так і не вийшло – не вистачало сил. Співачка пригадує, що просто почала розмовляти із залом.

“Вибачилась, зізналася, що я не можу без сцени. Адже сцена й люди в залі – це теж мої ліки… Люди мене розуміли й аплодували стоячи”

Прийти в себе і трішки відволіктись допомогла робота в університеті КНУКіМ, де Матвієнко викладає вокал.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.