Колишня дружина Остапчука Христина Горняк розповіла про свій найдорожчий подарунок, який було продано

Колишня дружина Остапчука Христина Горняк у новому інтерв'ю відверто розповіла про найдорожчий подарунок від залицяльника, який продала. На що вона витратила гроші?

Христина Горняк з початку стосунків, а згодом після розлучення з шоуменом Володимиром Остапчуком у 2022 році стала для інтерв’юерів та преси дуже цікавою особистістю. Річ у тому, що її багато разів запрошували на різні інтерв’ю, утім, вона погоджуватися на них довго не наважувалася.

Горняк та Остапчук
Христина Горняк та Володимир Остапчук

Про свій найдорожчий подарунок блогерка розповіла в інтерв’ю Євгенію Фешаку. Так, Христина зізналася, що отримала дуже коштовний годинник, однак, хто був її залицяльником в подробиці вдаватися не стала.

Ба більше, каже, коли вона вперше одягнула цю річ, то відчула на собі велику увагу людей, тому згодом її продала та придбала собі нерухомість.

Син Софії Ротару кинув оком на Христину Горняк
Христина Горняк розповіла про свій найдорожчий подарунок, який було продано

Нотаріус жартома зазначила, що майбутніх чоловіків цей фактор може насторожити, мовляв, її вже нічим не здивуєш. Але ексдружина Остапчука спростувала можливі думки кавалерів та, сміючись сказала, щоб так не думали.

Окрім цього, блогерка розсекретила, скільки коштів вона витрачає на місяць. За словами Христини, їй достатньо на цей проміжок часу 3 тис. євро. Зізналася, що зараз знаходиться в економному режимі, оскільки у Відні винаймає житло. В Києві Горняк може витрачати менше.

Розповіла, що у Відні винаймає житло за 1350 євро. Квартира маленька, 53 квадратних метри, але для неї це хороша ціна. Христина не живе в самому центрі міста, але оселя знаходиться в новобудові.

Відомо, що ексдружина шоумена призупинила діяльність нотаріуса, тож у шанувальників часто з’являлося досить логічне питання, на які гроші живе Христина Горняк. Блогерка розсекретила, що все життя працювала, вміє відкладати та зберігати кошти. Тому, коли й не працює, то може жити на свої збереження.

Схожі статті

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.

Катя Осадча та Юрій Горбунов вразили кадрами свого затишного двору – фасад весь в зелені та зона барбекю

Катя Осадча та Юрій Горбунов, які всі свята просиділи вдома, поділилися ексклюзивними фотографіями, на яких показали інтер'єр свого особняка всередині, незвичайний фасад зовні та зону відпочинку.

Перший чоловік Сніжани Єгорової – повна її протилежність: у цьому священника і не впізнати Семена Горова

Перший чоловік Сніжани Єгорової Семен Горов змінив імідж, підписники фотоблогу такого не очікували. Як зараз виглядає та чим займається відомий український режисер?

43-річна Тоня Матвієнко сказала, чому її старша донька від першого шлюбу більше не живе з нею: “Не вистачає”

Відома співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому її 25-річна донька відмовилася проживати в одному будинку з матір'ю, вітчимом та маленькою сестричкою.

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.