Тіна Кароль проявила симпатію до Вови Дантеса, який вже давно з Кацуріною: Дан Балан відійшов на другий план

Український співак та шоумен Володимир Дантес показав реакцію відомої співачки Тіни Кароль на проєкт з його участю. Артистка висловила своє захоплення в коментарях під першим випуском шоу.

На просторах YouTube українці можуть насолоджуватися новою прем’єрою, розважальним проєктом “Мультитрек”, ведучими якого стали співак Володимир Дантес та популярна TikTok-блогерка Даша Кубік.

У першому випуску музичного шоу за перемогу боролися артисти Kola та CHEEV. Головним призом є сума в розмірі 50 тисяч гривень, однак вона призначена, аби переможець відразу задонатив її українським захисникам.

Єдиний син Тіни Кароль святкує 15-й день народження
Тіна Кароль проявила симпатію до Вови Дантеса

До слова, в коментарях під першим випуском відома українська співачка Тіна Кароль висловила своє захоплення від проєкту. Вона подякувала за роботу, а також зазначила, що нарешті немає пліток, розслідувань та негативних висловлювань.

“Браво! В саме серце! Дякую за проект! Нарешті, немає пліток, розслідувань або хейту. З захопленням до кінця!”, – висловилася Кароль.

Володимир Дантес в Stories соціальної мережі Instagram показав свою реакцію на коментар. Шоумен був приємно шокований від слів Кароль, тож щиро подякував їй за це.

Тіна Кароль проявила симпатію до Вови Дантеса

Нагадуємо, після розлучення зі співачкою Надею Дорофєєвою Володимир Дантес згодом почав зустрічатися з бізнесвумен Дашею Кацуріною. До речі, її колишній чоловік, ресторатор Міша Кацурін став новим чоловіком Дорофєєвої влітку цього року.

Володимир Дантес та Даша Кацуріна

Утім, на відміну від колишньої дружини, Дантес зі шлюбом поспішати не хоче. Каже, що їм з Дашею поки й так добре. Володимир прекрасно ставиться до двох дітей коханої, а також часто ділиться теплими кадрами, як проводить час з 2-річним Іваном. Шоумен любить з ним гратися, займатися розвитком, годувати та обійматися.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.