Григорій Решетнік вразив зізнанням про своє розлучення з дружиною Христиною: “Знайду краще, ніж вона”

Григорій Решетнік та його дружина Христина по праву вважаються однією з найуспішніших сімейних пар в українському шоу-бізнесі. Але чи дійсно все так добре, як виглядає?

3 роки тому дружина Григорія Решетніка народила йому третього сина. З тих пір сім’я вважається багатодітною. Примітно, що зіркова пара народила дітей з доволі короткими проміжками часу, тож найстарша дитина знаменитостей відвідує лише початкову школу.

Христина постійно приходить до свого коханого чоловіка на роботу, знімається у передачах, він натомість допомагає їй просувати блог, адже самого початку дівчина представилася широкій публіці, як дружина телеведучого, і викликала непідробний інтерес до себе.

Григорій Решетнік вразив зізнанням про своє розлучення

Дружина Григорія Решетніка розповіла про сімейний бюджет
Григорій Решетнік вразив зізнанням про своє розлучення

Часто складається так, що зіркові пари приховують правду про свої стосунки і транслюють на публіку лише позитивні моменти зі свого життя, тоді як про кризи не розповідають. Іноді новини приголомшують публіку, яка раптом дізнається, що зірки, наприклад, вже давно не живуть разом.

Звичайно, глядачі підозрюють, що і у Христини з Григорієм може бути так. Однак нещодавно телеведучий розповів, чи задумується він про розставання, і що взагалі думає на цей рахунок

Ведучий зізнався, що у його дружини найкращі якості. Він розуміє, що другої такої жінки в його житті не буде, тому він навіть не збирається нікого шукати.

“Я їй говорив, і завжди кажу, Господь, коли розподіляв якості для жінки, він орієнтувався на якості моєї дружини. Це не пафосні слова. Я не знайду кращу за неї. І не шукаю”

У той самий час телеведучий допускає, що Христина сама колись може захотіти піти від нього і знайти інше кохання.

“Звичайно, ми дорослі люди. Ростуть діти. Христина Дмитрівна, як я кажу, скаже мені допобачення-телебачення”

Видно, що сама Христина не так давно давали ексклюзивне інтерв’ю, в якому також отримала запитання стосовно імовірного розлучення з чоловіком, і зізналася, що на даний момент у їхніх стосунках все прекрасно. Труднощі родини здебільшого пов’язані зовнішніми чинниками. Наприклад, дуже важким був період під час скандалу навколо львівського весілля, на якому працював Григорій.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.