Даша Квіткова відверто розповіла про стосунки з Михайлом Заливакою: мешкають в одному будинку

Після розлучення з шоуменом Микитою Добриніним, блогерка Даша Квіткова час від часу отримує закиди про романи з іншими зірковими чоловіками. Цього разу дівчина не втрималась та прокоментувала чутки.

Квіткова і Добринін розлучились

В січні цього року Мережу сколихнула несподівана новина про розлучення телеведучого Микити Добриніна та блогерки Даші Квіткової. Шанувальники були здивовані, адже зіркове подружжя завжди мало образ міцної та щасливої пари, однак все, що користувачі бачать у соцмережах – лиш верхівка айсберга. В цих стосунках у них навіть народився первісток – син, що отримав ім’я Лев. Як Квіткова заявляла пізніше, їй пощастило з батьком Лева. Проте врятувати цей шлюб так і не вдалось.

А причиною розриву стали емоційні гойдалки. Ініціаторкою розриву була Даша, за її словами, коли вона почала розмову про розлучення, то Микита її повністю підтримав. Згодом пара прийшла до спільного рішення та офіційно розірвала шлюб.

Даша Квіткова зробила відверте зізнання про стосунки з Михайлом Заливакою
Даша Квіткова зробила відверте зізнання про стосунки з Михайлом Заливакою

Квіткова про стосунки із Заливакою

Стосунки із Добриніним завершились на нейтральній ноті, але попри це, користувачі все одно активно обговорювали новину в соцмережах. Після цього Квітковій навіть почали приписувати романи із відомими чоловіками з українського медіапростору.

Нещодавно переможниця романтичного реаліті-шоу “Холостяк” вперше публічно прокоментувала чутки щодо роману з бізнесменом Михайлом Заливакою.

Даша Квіткова зробила відверте зізнання про стосунки з Михайлом Заливакою
Даша Квіткова зробила відверте зізнання про стосунки з Михайлом Заливакою

Знаменитостей неодноразово бачили разом, а також у їхніх фотоблогах у Instagram інколи з’являються світлини з однакових локацій. Коментарі переповнені запитаннями про Заливако, тож Квіткова відповіла:

“Ми з Мишком просто сусіди, просто мешкаємо в одному житловому комплексі. Моє серце не зайняте, воно абсолютно вільне”, – зазначила Даша Квіткова.

Також дівчина додала, що прихильників у неї вдосталь. У її житті є чоловіки, що задаровують увагою і таким чином проявляють свої почуття до молодої блогерки. Даша зізнається, що перешкоджати цьому не збирається, адже квіти їй до вподоби.

Схожі статті

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?