“Мене дуже змінив Вова”: дружина Остапчука заговорила про зміни в житті, які настигли її з початку стосунків

Дружина українського шоумена Володимира Остапчука, журналістка Катерина Полтавська розповіла підписникам про зміни в її житті за останні два роки. Зокрема, як на це вплинув коханий.

23-річна Катя Полтавська з початку стосунків з медійним чоловіком Остапчуком отримала велику зацікавленість її персоною, життям та родом занять, оскільки більшість громадян хотіли дізнатися інформацію про нову обраницю зірки.

Так, після розлучення з нотаріусом Христиною Горняк Володимир представив публіці нову дівчину, яка на 16 років молодша за нього. Різниця у віці спочатку бентежила ведучого, утім, потім всі страхи та сумніви відкинули, коли ближче дізналися одне про одного.

Катерина Полтавська розповіла про Новий рік на Мальдівах з Остапчуком
Дружина Остапчука заговорила про зміни в житті, які настигли її з початку стосунків

До слова, дружина шоумена, спілкуючись з підписниками в соціальній мережі Instagram, відповіла на питання, як змінилося її життя за останні два роки. Дівчина зізналася, що стала більш відкритою до публічних заходів, менше хвилюється від думки суспільства, відчула в собі ніжність та впевненість. Варто зазначити, що до зазначених змін неабияку руку доклав коханий Остапчук.

“Мене дуже змінив Вова. Я стала більш відкритою до публічних заходів. Мене зараз набагато менше хвилює думка інших людей. Я стала більш ніжною і впевненою у собі. Я більше не заганяюся з приводу харчування. Я прийняла своє тіло (ну майже). Але водночас я стала більш тривожною і почала запізнюватися. Раніше ніколи не запізнювалася”, – поділилася Катя.

Дружина Остапчука заговорила про зміни в житті, які настигли її з початку стосунків

Нагадуємо, Катерина Полтавська стала третьою дружиною для Володимира Остапчука. Доля звела їх в Інтернеті, коли журналістка допомогла відновити ведучому його сторінку в соціальній мережі Instagram. Після цього у них зав’язалася розмова.

Схожі статті

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.