Навіть близько не онкологія: стало відомо, який діагноз не дозволяє Олегу Виннику повернутися до України

Знаменитий український виконавець Олег Винник 2 роки перебуває за кордоном, а також заявляє, що причиною його відсутності в Україні є хвороба.

Дивну поведінку Олега Винника його фанати помітили одразу. Незадовго до 24 лютого артист декілька разів скасував свої концерти, пояснюючи, що його стан не дозволяє виступити фізично. Зірка переніс їх на більш приємні дати, але так і не заспівав для своїх фанатів. Після 24 лютого він повністю зник з інформаційного простору.

Який діагноз не дозволяє Олегу Виннику повернутися до України

Олег Винник розповів усі останні подробиці свого перебування за кордоном.
Який діагноз не дозволяє Олегу Виннику повернутися до України

Поки його колеги разом гастролювали та збирали гроші на благодійність, Винник навіть не реагував на коментарі під власними публікаціями на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

І лише через декілька місяців його юрист поспілкувалася з журналістами та розповіла, що Олег перебуває в Німеччині і не може повернутися в Україну через хворобу. Мовляв, в Європі він лікується. При цьому діагноз співака вона не назвала.

Лише через рік Олег дав велике інтерв’ю, в ході якого розповів про свою дружину, сина, про його здоров’я, проблеми в кар’єрі, тощо. Однак, діагноз назвати відмовився. Деякі почали вважати, що справа в тому, що хвороби як такої не існує. Втім, більшість шанувальників схилялися до думки, що Олег Винник насправді намагається вилікуватися від онкології. Таємничість артиста лише ускладнила для фанатів розуміння, що відбувається.

Марія Тиха в ексклюзивному коментарі УНІАН розповіла, що насправді відбувається із артистом.

“У нього була подагра. Він це нікому не розповідав, ніколи не говорив, але я знаю, що ця хвороба у нього була і є, тому що вона не лікується”

При цьому жінка впевнена, що артист спробує повернутися на сцену. Про це, до речі, повідомляють і колеги зірки, які вважають, що він все ж таки намагатиметься це зробити.

Зіркові чоловіки, що втекли за кордон: Яма, Винник, Еллерт та інші
Який діагноз не дозволяє Олегу Виннику повернутися до України

“Він спостерігає за ситуацією, вичікує. Винник намагатиметься з’являтися на публіці і захоче повернутися на сцену, але в нього нічого не вийде. Люди її не сприймуть”

Схожі статті

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?

“Син” Олега Винника відрікся від нього і вразив зізнанням про відношення до співака: “Зараз всі знають”

Знаменитий український виконавець Андрій Кравченко, який здебільшого прославився через свою неймовірну схожість на Олега Винника прокоментував ставлення до артиста.