Фіналістка МастерШеф-12 Ольга Рябенко здивувала реакцією на появу сусіда замість чоловіка: “Дуже зраділа”

Фіналістка кулінарного шоу "МастерШеф-12"Ольга Рябенко здивувала реакцією на появу сусіда, який зʼявився в ефірі замість її законного чоловіка.

Безумовно, кулінарне шоу зачепила глядачів та стало культовою програмою в українському телебаченні не тільки завдяки ресторанній темі, а також професійним викликом.

Однак, часом аудиторія критикує продюсерів за конкурси, які ніяк не характеризують учасників як професіоналів, а робить наголос на абсолютно інших вміннях, відсутність яких може відправити аматора спочатку на битву чорних фартухів, а після – додому.

Ольга Рябенко здивувала реакцією на появу сусіда замість чоловіка

Ольга Рябенко здивувала реакцією на появу сусіда замість чоловіка

Ользі Рябенко у цьому питанні пощастило в усіх планах. Вона має не тільки хист до кулінарії, але й знає, як використати ті чи інші навички у конкурсах. Наприклад, в нещодавньому ефірі допомагати їй на програмі приїхав не чоловік, і навіть не мама, а сусід, який добре знається на кухні, і любить цю справу.

Однак публіка поставилася до цього з нерозумінням. Тож дівчина зробила публікацію, в якій пояснила, що насправді сталося, і чому замість її коханого благовірного приїхав сусід.

“І до мене приїхав… ні, не чоловік, і не мама. А дуже близький друг сімʼї, сусід і просто людина, яка дуже дорога нашій родині. А все тому що, це була неділя. А це день, коли наш тато завжди з дітьми. Вони дистанційно дуже вболівали за маму і Мішу. Як тільки я зрозуміла, що в конкурсі потрібні кулінарні уміння наших близьких, то дуже зраділа, що приїхав саме Міша – він любить це робити. Як результат, старання наших близьких були не дарма. Команда синіх перемогла!”, – написала у своєму блозі кулінар.

Примітно, що коментатори часом дійсно не добирають слів та суворо критикують учасників за ті чи інші речі. Хтось реагує бурхливо, хтось знаходить більш мʼякі слова та пояснення, щоб не сваритися з глядачами. Ольга Рябенко обрала шлях компромісу та шанобливого спілкування. Примітно, що її підписники це високо оцінили.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.