“Кохання з першого погляду”: дружина Мірошниченко показала найтрендовіше пальто 2024 – вся увага на колір

Дружина зірки ЖВЛ Тімура Мірошниченко Інна не тільки багатодітна мама та успішна юристка, але ще й справжня модниця, яка чудово розуміється у сучасних трендах.

Коли молода дружина популярного українського ведучого Тімура Мірошниченка – Інна почала докладно розповідати про своє материнство, після усиновлення малюка з дитячого будинку, за її сторінкою у соціальних мережах почало стежити ще більше підписників. Відео та фото, на яких вона показує своїх трьох чарівних дітей – дочку Мію, та синів Марка та Марселя набирають величезну кількість переглядів та “лайків”, але, як з’ясувалося, багатодітна мама не лише займається домашніми справами та вихованням дітей, а й успішна юристка, а ще й справжня модниця, яка чудово розуміється у сучасних трендах.

Інна Мірошниченко розсмішила сімейними фото
Інна Мірошниченко розсмішила сімейними фото

Так, напередодні Інна Мірошниченко оприлюднила публікацію, де постала у неймовірно стильному образі, що складався з прилеглої трикотажної сукні сірого кольору та модних чобіт із широкою халявиною. Але найбільше увагу привернуло її рожеве “волохате” пальто від українського бренду Vivalon.

“It was love at first sight” (Це було кохання з першого погляду), – написала англійською Інна Мірошниченко.

Зазначимо, що верхній одяг від бренду Vivalon має велику популярність серед українців. Дизайнери розробляють свої моделі не лише з урахуванням усіх модних тенденцій, але й часто застосовують у виготовленні найбрендовіші тканини від світових виробників.

Інна Мірошниченко показала модний фасон пальто у 2023-2024
Інна Мірошниченко показала модний фасон пальто у 2023-2024

“Найяскравіше пальто цього сезону. Це тканина бренду Valentino за альпакою, шерсткою та шовком у складі. Структура тканини волохата, але в той же час ворс йде наче хвилькою, що додає ще більшого стилю цьому пальті. До пальта додали німецький утеплювач Freudenberg”, – йдеться в описі моделі Інни пальто.

Зазначимо, що вартість трендового пальта складає на сьогоднішній день 22500 гривень.

Схожі статті

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло вже багато років, і нарешті деяка інформація на цей рахунок вже почала виходити назовні.