Олена Мозгова у кімоно розповіла про 10 секретів щасливого життя: Пономарьову би повчитися у японців

49-річна Олена Мозгова, як виявилося, любить не лише японський одяг та традиційну кухню, а й добре вивчила секрети їхнього довгого та щасливого життя.

Останнім часом продюсер Олена Мозгова часто акцентує свою увагу на японській культурі. На одному з останніх заходів знаменитість з’явилася в шикарному японському кімоно, а потім із задоволенням поділилася зі своїми читачами у Facebook рецептом популярної японської страви, яка дуже нагадує пельмені.

А напередодні Мозгова вдягнувшись у своє улюблене кімоно поділилася ТОП-10 основних секретів їхнього довгого та щасливого життя.

Олена Мозгова у кімоно розповіла про 10 секретів щасливого життя
Олена Мозгова у кімоно розповіла про 10 секретів щасливого життя

Так, на сторінці Мозгової з’явився великий пост, де вона розповіла, що японці дуже пізно виходять на пенсію і працюють до 80-90 років. Активний спосіб життя і робота, яка приносить задоволення є для них найкращим поштовхом до довголіття.

Також, за словами Мозгової, японська мудрість говорить: «Не поспішай. Зупиніться, щоб придивитися до того, що вас оточує”

У Японії не прийнято багато їсти. Довгожителі з’їдають лише 80% із того, що є у них у тарілці.

Щоб прожити довге та щасливе життя, японці оточують себе лише відданими друзями.

“В Окінаві столітні жителі проводять свою вільну годину в громадських центрах, де багато спілкуються та навіть змагаються у товариських спортивних іграх”, – розповідає у своєму посту Олена.

Також японські довгожителі намагаються тримати себе у формі і займаються спортом.  Наприклад, у Японії досить популярним п’ятихвилинні радіо-тайсо.

Щоб жити довго та щасливо – посміхайтеся. Такі прості речі насправді сповнюють життя смислами.

Японці багато гуляють на свіжому повітрі, тим самим намагаються “тримати зв’язок” із природою.

Олена Мозгова у кімоно розповіла про 10 секретів щасливого життя
Олена Мозгова у кімоно розповіла про 10 секретів щасливого життя

Нагадує продюсер, що японці завжди залишаються вдячними за все, що мають – за сім’ю, друзів, здоров’я і навіть за себе.

І останнє: “Живіть зараз: припиніть шкодувати про минуле і боятися майбутнього. У вас є лише сьогодні, тому використовуйте його якнайкраще!” – написала Мозговая.

Интересно, а придерживается ли сама Алена Мозговая єтих десяти простіх правил счастливой жизни? А что ты скажешь по этому поводу?

Цікаво, а чи дотримується сама Альона Мозгова цих десяти простих правил щасливого життя? А що ти скажеш із цього приводу?

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.