Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин заявив, що не спілкується з Тіною Кароль: поставив жирну крапку

Стало відомо, чим займається наймолодший переможець "Голосу країни" Роман Сасанчин, поки його дружина Іванна та дочка Елізабет перебувають у селі у батьків.

Після перемоги у “Голосі країни” у житті юного українського виконавця Романа Сасанчина сталося багато важливих подій – він став молодим батьком, встиг одружитися, майже розлучитися, повінчатися з матір’ю своєї дитини та поміняти місце проживання. Тепер артист живе у Києві разом із дружиною Іванною та донькою Елізабет. У соцмережі виходить рідко, на відміну від своєї другої половинки, яка у всіх подробицях розповідає про все, що відбувається у зірковій родині.

Роман Сасанчин із сім'єю
Роман Сасанчин із сім’єю

Так, напередодні дружина Романа Сасанчина повідомила, що залишила чоловіка у столиці, а сама разом 2-річною дочкою на всі свята поїхала до села. Спочатку шанувальники трохи напружилися, адже, за словами Іванни, у сім’ї нерідко виникають “нерозуміння” і вона “вже втомилася від цього”, тому деякі підписники припустили, що пара все ж таки розлучилася, як це вже було неодноразово.

Дружина Романа Сасанчина натякала про проблеми в сім'ї
Дружина Романа Сасанчина натякала про проблеми в сім’ї

Проте, потім дівчина заспокоїла всіх, та зізналася, що Роман теж хотів поїхати, але не зміг з якихось причин. А поки дружина та дочка насолоджуються спілкуванням з рідними, артист займається ремонтом їхнього нового житла, а також спілкується з шанувальниками.

Чим займається Роман Сасанчин, поки його дружина Іванна та дочка Елізабет перебувають у селі
Чим займається Роман Сасанчин, поки його дружина Іванна та дочка Елізабет перебувають у селі

Так, напередодні Роман ненадовго вийшов на зв’язок у Instagram та відповів на кілька запитань своїх підписників. Одна з шанувальниць запитала, чи спілкується він зі своїм зірковим тренером з “Голосу країни” Тіною Кароль, на що співак коротко відповів:

“Ми не спілкуємося” і поставив тім самим жирну крапку.

Роман Сасанчин розповів, у яких стосунках зараз із Тіною Кароль
Роман Сасанчин розповів, у яких стосунках зараз із Тіною Кароль

Зазначимо, що останнім часом Роман Сасанчин рідко виходить на зв’язок.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.