Кого частіше цілувала Ольга Мартиновська: батл Ектора Хіменеса-Браво і Володимира Ярославського

Українській шеф-кухарці Ользі Мартиновській часто приписують романи із зірковими співведучими "МастерШеф" Володимиром Ярославським і Ектором Хіменесом-Браво. Кому ж з колег Ольга надає перевагу?

Стосунки Мартиновської і Ярославського

Зіркові колеги Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський часто демонструють неочікувані взаємодії у Мережі та в ефірах кулінарного реаліті-шоу “МастеШеф”, тим самим провокують нові чутки про свій роман. Навіть деякі учасники проєкту підозрюють суддів у романтичних стосунках.

Мартиновська та Ярославський продовжують спростовувати закиди та запевняють, що їх об’єднують виключно теплі та дружні почуття. Однак нещодавня публікація Ольги Мартиновської неабияк спантеличила шанувальників. У Insta-storie зірки з’явився запис на якому вона разом із Володимиром позує на тлі новорічної ялинки. Знаменитості обіймаються та палко цілують одне одного.

Ольга Мартиновська розповіла про свої стосунки з суддями МастерШеф
Ольга Мартиновська розповіла про свої стосунки з суддями МастерШеф

Такого повороту не очкували навіть ті користувачі, які були впевнені в стосунках телеведучих. Ролик сколихнув весь український медіапростір та гучно обговорюється і до сьогодні. Однак попри це Мартиновська і Ярославський продовжують наголошувати на дружбі.

“Коли їздили за кордон – спали в одному ліжку. Я можу її поцілувати в губи, але без підтексту”, – раніше пояснював Володимир.

Ще восени цього року, в інтерв’ю для YouTube-проєкту Аліни Доротюк, Мартиновська розповідала, що вперше за тривалий час перебуває в стосунках із чоловіком, який кохає її по-справжньому. Таємничий обранець також працює у сфері ресторанного бізнесу, тож вони колеги. А в кінці шеф-кухарка наголосила, що це не Володимир Ярославський.

Ольга Мартиновська розповіла про свої стосунки з суддями МастерШеф
Ольга Мартиновська розповіла про свої стосунки з суддями МастерШеф

Стосунки Мартиновської та Хіменеса-Браво

Колумбійського шеф-кухаря Ектора Хіменеса-Браво також неодноразово підозрювали в романі із Мартиновською. Зірки познайомились ще у 2013 році, коли Ольга вперше засвітилась у “МастерШеф”, як учасниця. Їй вдалось здобути перемогу в 3 сезоні кулінарного реаліті, а після цього стати суддею проєкту.

Зараз колеги товаришують та проводять час разом на знімальному майданчику та поза камерами. Однак, на відміну від Ярославського, такими знаками уваги рестораторка не задаровувала Ектора. Сам Хіменес-Браво нещодавно представляв аудиторії свою молоду обраницю, що не має жодної причетності до публічності.

Ольга Мартиновська розповіла про свої стосунки з суддями МастерШеф
Ольга Мартиновська розповіла про свої стосунки з суддями МастерШеф

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.