Готує сюрприз: різко помолоділа Білик вперше вийшла на зв’язок після чуток про новий роман Коляденко

Напередодні один із колишніх чоловіків Ірини Білик Дмитро Коляденко зізнався, що почав ходити на побачення з дівчатами. Співачка також активізувалася та заінтригувала публіку якимось сюрпризом.

Після того, як колишнє подружжя Ірина Білик та Дмитро Коляденко почали регулярно з’являтися один у одного в соцмережах, багато шанувальників припустили, що між парочкою, через 17 років, знову закрутився роман.

Діма Коляденко та Ірина Білик
Діма Коляденко та Ірина Білик

Проте, напередодні хореограф приголомшив новиною і натякнув, що в нього “назрівають” романтичні стосунки, але не з Білик, а з дівчиною, з якою познайомився у Instagram. Дмитро зізнався, що вже ходив на пару побачень, але жодних подробиць більше не розповідав. У Мережі відразу почали обговорювати новину. Активізувалась і колишня дружина.

Так, у мікроблозі 53-річної Ірини Білик з’явився новий пост. У кадрі крупним планом зображено помітно помолоділе обличчя співачки з розкішним макіяжем з акцентом на очах. Волосся також було красиво укладено.

“Готую для вас неймовірний сюрприз! Вгадайте, що це буде?” – написала артистка.

Але найбільше заінтригував її хештег – “#шокконтент” – цікаво, на що натякає Білик?

У Мережі відразу почали гадати. Не обійшлося і без обговорення її зовнішності:

“Гадаю буде переклад якоїсь маскальськомовної пісні на українську….Іра, коли ви всі їх перекладете, то буде кілька крутих нових україномовних альбомів”, “Або нова пісня чи рецепт найкращого борщу”, “Ну… у житті інша, ніж на фото …Іра вас люблять не за обличчя, а за душу!”, “Яка Красива та ніжна”, “Якесь різдвяне диво, бо Ірина – Чарівниця”, “Новий дме?”, “Ірочка, щоб не приготувала – дуже чекаємо”, “Весілля”, – писали у Мережі.

Зазначимо, що Дмитро Коляденко, котрий завжди коментує пости своєї колишньої дружини та неодноразово зізнавався, що любитиме Білик завжди, так нічого їй і не написав.

Схожі статті

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.