“Ми дуже нещасні”: Костянтин Грубич вперше показав дружину-красуню і привітав її з 29-річчям їхнього весілля

Відомий український телеведучий Костянтин Грубич вперше показав свою дружину та розповів, яка насправді в них сім'я та як вони справляються з горем.

Популярність Костянтина Грубича поступово почала повертатися. Телеведучий все частіше з’являється в ефірах, і це не дивно, адже його професійності можна позаздрити. На жаль, сімейне горе надовго вибило його з колії, і заважало просуватися кар’єрними сходами.

Нагадуємо, що близько 10 років тому його молодша дочка, повертаючись вночі з футбольного матчу, потрапила під автомобіль. Дівчина загинула. Батьки довго шукали винуватця трагедії, і навіть знайшли його.

Однак, Олександр Грубич запевняє, що не може добитися справедливості, так як людина, що винна у смерті його спадкоємиці має потужні зв’язки. Ім’я він називати відмовився.

Костянтин Грубич привітав дружиною з 29-річчям їхнього весілля

Костянтин Грубич вперше розповів, хто винен у загибелі його старшої дочки
Костянтин Грубич привітав дружиною з 29-річчям їхнього весілля

Зараз родина намагається впоратися з новими викликами. За словами Олександра, люди не можуть постійно жити в стресі, а тому вони з дружиною та дітьми намагаються триматися разом, створювати гармонійно атмосферу та дивитися в майбутнє.

Костянтин Грубич привітав дружиною з 29-річчям їхнього весілля
Костянтин Грубич привітав дружиною з 29-річчям їхнього весілля
Костянтин Грубич привітав дружиною з 29-річчям їхнього весілля

20 грудня Олександр та його дружина Ольга святкують 29-у річницю їхнього весілля. У зв’язку з цим Грубич вирішив показати архівні фотографії зі своєю коханою, а також розповів, що не дивлячись на нездатність взяти відповідальність за свою сім’ю через погане матеріальне становище, він не став чекати, і запропонував дружині вийти за нього заміж, так як вважав, що вона може не дочекатися на більш слушний час.

“У нас не та історія, де сіли в човен і пливемо спокійно, у нас всяке буває. Мені здається, нам допомагає те, що було спочатку: ми небайдужі одне до одного, — поділився Грубич в інтерв’ю для 1+1. – Ми турбуємось одне про одного. Зараз я у від’їзді, а дружина застудилась, і я через це не у своїй тарілці. У нас є спільне горе, спільна втрата. Ми дуже нещасні батьки, у яких загинула дитина”

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.