З коротким боб-каре та чорним кольором волосся: Слава Камінська з “НеАнгелів” вразила новим іміджем

Екссолістка "НеАнгелів" Слава Камінська, яка обожнює епатувати публіку, оприлюднила фото з короткою стрижкою та темним кольором волосся, але на це майже ніхто не відреагував.

Екссолістка скандального дуету “НеАнгели” співачка Слава Камінська, яка після початку війни виїхала з дітьми до Нідерландів, робить все, щоб про неї не забули в Україні, тому часто публікує у своєму Instagram провокаційні фотографії та пости. То вона “надує” живіт, щоб здаватися вагітною, то запише неоднозначне “сториз” посеред ночі, а вранці сором’язливо їх видалить, то заговорить про майбутнє весілля з якимось загадковим “коханим”, то нападе з критикою на свою колишню колегу по групі “НеАнгели” Вікторію Сміюху, рознесе в пух і порох, а потім, раптом, згадає про її День народження і напише “милі” слова.

Скріншот із Instagram Слави Камінської
Скріншот із Instagram Слави Камінської
Скріншот із Instagram Слави Камінської
Скріншот із Instagram Слави Камінської

Так, десять днів тому Слава Камінська оприлюднила відео, на якому з’явилася із чорною короткою стрижкою боб-каре. Очевидно, це був перука до образу її нового треку “Аб’юзер”. Аудиторія відреагувала “мляво” всього 28 коментарів та 888 “лайків” при 1,3 мільйонів підписників. Дехто навіть написав, що співачці йде коротка стрижка та новий колір волосся, реакції на пісню практично не було.

Скріншот із Instagram Слави Камінської
Скріншот із Instagram Слави Камінської

Ймовірно, Славі здалося цього мало, тому сьогодні, 20 січня, вона знову оприлюднила відео у “сториз”, де знову з’явилася з коротким боб-каре і з чорним волоссям та зробила відсилання на свій давній пост. Проте, коментарів так і не побільшало.

Слава Камінська кардинально змінила зачіску та колір волосся
Слава Камінська кардинально змінила зачіску та колір волосся

Нагадаємо, що скандально відомий дует “НеАнгели” розпався у 2021 році після 15 років існування. Дві солістки – Слава Камінська та Вікторія Сміюха ще довго з’ясовували між собою стосунки та поливали одна одну брудом у соцмережах. Обидві заявляли, що ніколи не були близькими подругами і зустрічалися лише на сцені, а після виступу відразу розходилися і навіть не розмовляли.

Схожі статті

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.