Єфросиніна зізналася, через що вони з Горбуновим обматюкали одне одного: “Виговорняки були дуже сильні”

Маша Єфросиніна вперше розповіла неймовірну історію, яка сталася з нею та Юрієм Горбуновим на зйомках. Чому молоді люди посварилися та були оштрафовані на дві зарплатні?

Декілька місяців тому Маша Єфросиніна вперше розповіла про те, що знаходиться у конфлікті зі своїм старим другом Юрієм Горбуновим. Для фанатів це стало неочікуваністю, адже вони вважали, що між ведучими все добре. Як ніяк, їх об’єднувала багаторічна дружба, спільне минуле, а також співпраця.

Маша так і не наважилася розповісти, що сталося між нею та її колегою. Юрій Горбунов натомість заявив, що не стане відповідати на це запитання, і відповідальність за сказане має нести сама Маша.

Приходько не любить Потапа, а Єфросиніна роздмухала конфлікт з Горбуновим
Маша Єфросиніна розповіла про скандал з Юрієм Горбуновим

Причина конфлікту досі залишається загадкою, але натомість телеведуча нещодавно розповіла, як вони з Юрієм Горбуновим обматюкали одне одного в ефірі, після чого звільнили майже всю команду.

Маша Єфросиніна розповіла про скандал з Юрієм Горбуновим

Виявляється свого часу на зйомках стався гучний скандал. Режисер попросив телеведучих розіграти сцену з нецензурною лексику, але в ефір випуск пішов без будь-якої цензури.

Через це звільнили велику кількість робітників, а від програми відвернулися рекламодавці. Маша та Юрій залишилися при роботі, але очевидно через те, що це не була їхня ініціатива. Втім, обидві зірки були оштрафовані аж на дві зарплатні.

Він (режисер – прим. ред) каже: “Давайте так. Мені треба, щоб ви полаялися так міцно, щоб у вас аж слина летіла. Щоб у Юри аж просто вени надувалися, щоб у Маші кр*в’ю очі налилися. Ви можете одне одного облаяти матюками? А я в ефірі просто приберу звук”. Ми такі: “Залюбки”. Чую, що вся та лайка матюклива в ефірі. Її не запікали, не прибрали. Забули! Звільнили всіх, окрім нас. І я тоді відчула, що ціна помилки – звільнення всієї команди технічної. І нам виговорняки були дуже сильні”, –зізналася зірка у программі “Дорослі дівчата”.

Примітно, що раніше цю історію телеведучі не розповідали. І навіть попри конфлікт, Маша Єфросиніна залюбки пригадує світлі часи, коли їм доводилося з колишнім другом працювати разом.

Схожі статті

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?