Дружина переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина Іванна більше не приховує правду: “Вже вагітна”

Дружина переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина Іванна, яка з дитиною поїхала від нього до села, опублікувала інтригуючі фотографії та розповіла правду про свою вагітність.

Коли молодий артист із села Садки на Тернопільщині Роман Сасанчин у 2020 році став переможцем популярного вокального шоу “Голос країни”, за ним з цікавістю стали спостерігати десятки тисяч шанувальників. Усі хотіли знати, як далі складатиметься його творча кар’єра. Однак, після фінального виступу Романа, в інформаційному полі все більше почали з’являтися новини не з його виступів, а з досить “бурхливого” особистого життя, яке розвивалося дуже стрімко.

Роман Сасанчин
Роман Сасанчин

У 2020 році Сасанчин познайомився з блогеркою на ім’я Іванна, яка на 4 роки його старша. Вже через пару місяців пара почала жити разом, а 2021 року 19-річний співак одружився і став батьком. Про це стало відомо з блогу його дружини, яка почала регулярно публікувати пости, де докладно розповідала про все, що відбувається у сім’ї. Завдяки своїм скандальним “сторизам”, де вона раптово оголошувала то про розлучення після 5 місяців з розпису, то про раптове “возз’єднання сім’ї”, то про “таємне вінчання”, блогерка придбала велику аудиторію.

Роман Сасанчин із дружиною Іванною та донькою Єлизабет
Роман Сасанчин із дружиною Іванною та донькою Єлизабет

Так, напередодні Іванна знову повідомила про проблеми у сім’ї, і на тлі цього поїхала до батьків у село разом із дочкою Елізабет, якій 30 грудня виповниться 2 роки. На честь важливої події дружина Сасанчина вирішила розповісти, як проходила її перша вагітність, оприлюднила кілька фотографій.

На одній із них Іванна ще не знає, що скоро стане мамою. На другому вже в курсі.

Дружина переможця Голосу країни Романа Сасанчина розповіла про вагітність
Дружина переможця Голосу країни Романа Сасанчина розповіла про вагітність

А тут вони з Романом оголошують стать дитини. Також Іванна оприлюднила кадри, де з уже значним животиком обіймається з молодим чоловіком.

Дружина переможця Голосу країни Романа Сасанчина розповіла про вагітність
Дружина переможця Голосу країни Романа Сасанчина розповіла про вагітність

А потім зізналася, що вийшла заміж за артиста “не по зальоту”, що дитина була запланована, і пропозицію руки та серця вона отримала на третьому місяці вагітності.

Дружина переможця Голосу країни Романа Сасанчина розповіла про вагітність
Дружина переможця Голосу країни Романа Сасанчина розповіла про вагітність

“Там теж були свої приколи”, – зацікавила підписом Іванна.

Зазначимо, що в Мережі дружині Сасанчина часто дорікають за те, що вона навмисно видає скандальний контент і розповідає про, нібито, проблеми в сім’ї, тим самим використовує популярність молодого чоловіка, щоб привернути увагу до свого блогу, який приносить їй додатковий дохід. Сама ж Іванна все категорично заперечує і каже, що просто намагається бути щирою, а тим, кому це не подобається, пропонує “не дивитися”.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.