Юрій Горбунов показав зворушливі кардри, як проводить час із синами: наче маленький хлопчик

Телеведучі Юрій Горбунов та Катерина Осадча мають двох спільних синів. Зірковий татусь не соромиться виглядати кумедним та часто тішить шанувальників знімками з малечею.

Відомі українські телеведучі Юрій Горбунов та Катерина Осадча познайомились завдяки співочому талант-шоу “Голос країни”. У співведучих закрутився роман, а згодом пара одружилась. Раніше Юрій перебував у шлюбі з акторкою Людмилою Горбуновою, однак протягом 20 років спільного життя у подружжя так і не народився первісток. Вже у стосунках з Катериною Осадчою шоумен вперше став батьком. Наразі зіркова пара виховує двох спільних дітей – 6-річного сина Івана та 2-річного сина Данила.Також Осадча має сина від попереднього шлюбу – 21-річного Іллю.

Юрій Горбунов показав підрослих синів: Іван і Данило – моє все!
Юрій Горбунов показав підрослих синів: Іван і Данило – моє все!

Юрій Горбунов із синами

Знаменитий татусь дуже тішиться своєму статусу. Шоумен часто публікує спільні світлини із малечею у своєму особистому фотоблозі в Instagram. Горбунов ділиться з шанувальниками кумедними світлинами та присвячує дописи Івану та Данилу. Днями він показав нові знімки та залишив зворушливий опис:

” Іван і Данило – моє все! І хоча ми максимально різні хлопці за віком і смаками, але наше дозвілля різноманітне та цікаве”

Батько розповів користувачам кілька фактів про синів. За словами Юрія, Іван дуже енергійний, допитливий та емоційний – про це раніше також писала і Катерина Осадча. Телеведучі навіть брали хлопчика із собою у відрядження по роботі, а саме на знімання 13 сезону “Голос країни”, що відбувались в Польщі. Також 6-річний Іван має хобі, хлопчик захоплюється малюванням. Зіркові батьки жартують, що будинок перестає ходити догори дриґом, лиш тоді, коли Іван починає малювати.

“Зараз зима, тому велосипеди тимчасово відійшли на другий план. Моє авто стало чудовим імпровізованим місцем для ігор, не обійшлося й без будиночка в багажнику від Івана”, – пише шоумен.

Данило – повна протилежність старшого брата. Він спокійний та захоплюється книжками. Як поділився Горбунов, читання книжок – це їхній ритуал.

Юрій Горбунов показав підрослих синів: Іван і Данило – моє все!
Юрій Горбунов показав підрослих синів: Іван і Данило – моє все!

Схожі статті

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?