“Не часто хвалить”: 29-річна дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова озвучила проблему, яка є у шлюбі

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова вперше озвучила проблему, яка є у шлюбі зі співаком. Блогерка зізналася, що коханий її рідко хвалить, а тут отримала від нього неочікуване повідомлення.

Катерина Репяхова до початку романтичних взаємин із зірковим чоловіком була відданою фанаткою його творчості. Згодом дівчина почала вести концертні справи артиста, а у 2020 році стала дружиною зірки. Цікаво, але вона за рахунком четверта обраниця знаменитості, утім, хоче сподіватися, що остання і їх нічого не розлучить.

У 2021 році бізнесвумен Репяхова вперше стала мамою сина Михайла, а ось для Павліка хлопчик став четвертим спадкоємцем. До речі, Катя розповідала шанувальникам, що дуже хоче народити донечку, тож, сподіваємося, що незабаром її мрія втілиться в реальність.

Віктор Павлік, покинув родину заради нового кохання
Катерина Репяхова озвучила проблему, яка є у шлюбі

До слова, нещодавно Катерина Репяхова вперше озвучила проблему, яка є у шлюбі з Віктором Павліком. Блогерка зізналася підписникам свого Instagram-блогу, що чоловік її рідко хвалить, а цього разу отримала від коханого слова з підтримкою та захопленнями. Дружині було приємно почути важливі висловлювання від коханого, тому такою милотою вирішила поділитися в мережі.

“Мене чоловік не часто хвалить, а сьогодні отримую таке повідомлення від нього”, – зізналася блогерка.

Катерина Репяхова озвучила проблему, яка є у шлюбі

В повідомленні, яке Віктор адресував дружині Катерині, чоловік написав, як пишається коханою, її працею та зазначив, що їй обов’язково все віддасться.

Нагадуємо, нещодавно бізнесвумен запідозрили у вагітності. Дівчина поділилася з фоловерами, що протягом всього дня відчувала шалену слабкість, однак без нежитю та болі в горлі. Одна з підписниць зазначила, вона мала подібні симптоми, коли носила під серцем доньку. Утім, Катерина спростувала припущення, мовляв, з підписниками та їхніми повідомленнями ніколи не буває сумно.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.