Після гучного розлучення В’ячеслав Узелков одружується вдруге: “Нарешті ми це зробили, і ми разом до кінця”

Знаменитий український спортсмен В'ячеслав Узелков повідомив, що одружується вдруге. Це повідомлення він залишає не вперше, однак 2 роки тому йому не вдалося розписатися.

Ще декілька років тому В’ячеслав Узелков не давав стихнути скандалам між ним та його колишньою дружиною Мариною Боржемською. Пара розійшлася давно, однак довго не могла знайти спільну мову, зокрема заради дітей.

Спортсмен звинувачував колишню у тому, що вона налаштовує проти нього спадкоємців. Марина в свою чергу була вимушена давати інтерв’ю, в яких розповідала, що насправді її діти самі не хочуть розмовляти зі своїм батьком, особливо після останньої ночі, яку вони провели разом під одним дахом. І їй доводиться вмовляти свого сина, щоб він поговорив з Узелковим.

В’ячеслав до даних заяв ставився зі скептицизмом, і заявляв, що це брехня. Що саме сталося, коли Марина прийняла рішення розлучитися з чоловіком достеменно невідомо. Боржемська лише раз розповіла, що це відбулося посеред ночі, і в той самий момент вона зібрала речі та покинула з дітьми квартиру.

В’ячеслав Узелков повідомив, що вдруге одружується

Марина Боржемська розповіла, чи спілкуються діти з Вʼячеслав Узелковим
В’ячеслав Узелков повідомив, що вдруге одружується

Навіть під час спроб зав’язати стосунки з іншими жінками В’ячеслав продовжував зізнаватися у тому, що досі кохаю колишню дружину. Але напередодні 24 лютого він повідомив, що одружується. Весілля так і не відбулося, вочевидь через події в країні.

Втім, 21 грудня на його особистій сторінці в соціальній мережі Facebook з’явилася публікація, в якій він розповів про заручини. Особистість нареченої спортсмена досі залишається загадкою, адже він показав лише її руку.

В’ячеслав Узелков повідомив, що вдруге одружується
В’ячеслав Узелков повідомив, що вдруге одружується

Не так давно Марина давала свіже інтерв’ю, в якому зізналася, що В’ячеслав Узелков не проявляє ініціативи по відношенню до своїх дітей, і продовжує дотримуватися своєї лінії поведінки, тобто відносин між спортсменом та дітьми просто немає.

Сама Боржемська активно налагоджує особисте життя і також має бойфренда. Так само, як і її колишній чоловік вона не розкриває його особистості та захищає від публічності, не виключено, що через гіркий досвід.

Схожі статті

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.