Фреймут вперше за тривалий час показала, як змінились її молодші діти: зростають за кордоном

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут зрідка виходить на зв'язок у соцмережах. Після виїзду за кордон знаменитість почала уникати публічності, однак днями неочікувано поділилась кадрами з дітьми

Де зараз перебуває Ольга Фреймут

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут виїхала за кордон разом із дітьми ще до початку повномасштабного вторгнення. Вона планувала відсвяткувати свій день народження 25 лютого у Франції. Однак після російського вторгнення не повернулась на Батьківщину та й узагалі почала уникати публічності.

Згодом стало відомо, що сім’я прибула до Великої Британії, де мешкає і до сьогодні. Тут Фреймут має родичів та живе разом із сином Валерієм та донькою Євдокією. Ведуча зрідка публікує оновлення у соцмережах, особливо, що стосуються сім’ї та особистого життя. Час від часу Ольга репостить дописи про війну в Україні та публікує благодійні збори.

Ольга Фреймут вперше за тривалий час показала своїх дітей
Ольга Фреймут вперше за тривалий час показала своїх дітей

Як зараз виглядають діти Фреймут

Однак днями знаменитість неочікувано поділилась з шанувальниками кадрами на яких можна було побачити її молодших дітей. Користувачі одразу відмітили, як підросли 7-річний Валерій та 6-річна Євдокія. На фото видно, як діти проводять час із зірковою матусею. Діти малювали листівки на різдвяну тематику, в одній з місцевих кав’ярень, відпочивали та ласували панкейками. Однак розгледіти обличчя малюків неможливо. Євдокія намалювала різдвяний віночок та святкового ельфа, а її старший брат зобразив новорічну ялинку, а поряд Санту.

Ольга Фреймут вперше за тривалий час показала своїх дітей
Ольга Фреймут вперше за тривалий час показала своїх дітей

Відомо, що старша донька Фреймут – 17-річна Злата наразі мешкає та здобуває освіту в США. Дівчина займається благодійністю та інформує іноземців про війну в Україні. Також провела у своєму навчальному закладі благодійний аукціон, завдяки якому вдалось зібрати близько 260 тис. доларів для українців. За інформацією в Мережі, відомо, що усі кошти пішли на витрати для навчання дітей з України у Штатах.

Ольга Фреймут вперше за тривалий час показала своїх дітей
Ольга Фреймут вперше за тривалий час показала своїх дітей

Схожі статті

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.