З новим коханим в Америці не склалося? Аліна Гросу вирішила повернутися до України та зізналася, що сталося

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше за довгий час прийняла рішення щодо свого повернення до України. Артистка вже на шляху до Батьківщини.

Як відомо, після 24 лютого Аліна Гросу евакуювалася до свого маєтку у Львові. Там вона приймала біженців, і там готувала для них. Артистка брала активну участь в інформаційній боротьбі та намагалася усіляко посприяти майбутній перемозі. А втім, особисте життя зірки було оточено різноманітними плітками та чутками.

Справа в тому, що на той момент вона перебувала у романтичних стосунках з російським актором Романом Полянським, який не дивлячись на усі події, зберігав мовчання, закрив доступ до своєї особистої сторінки в соціальній мережі Instagram і незабаром опинився в Москві.

Хоча Павло Зібров і сама Аліна намагалися намагалися захистити чоловіка від української публіки, виявилося, що він цього або не хотів, або не оцінив. А вже взимку минулого року Аліна опинилася в Сполучених Штатах Америки.

Аліна Гросу розповіла, що повертається до  України

Аліна Гросу розповіла, що повертається до України

При цьому переїзд припав на період реабілітації артистки після операції. Досі невідомо, від чого лікувалася співачка, але незабаром вона повідомила про ускладнення, через що також літала до Індії.

В штатах Аліна, нібито також не збиралася залишатися назавжди. Вона ж одразу ж зразу дала зрозуміти, що приїхала на акторські курси і дійсно буде перебувати деякий час в Лос-Анджелесі, але планує будувати свою кар’єру та життя в Україні.

За цей час у Гросу також налагодлися романтичні відносини з чоловіками. Вона повідомляла, що у її житті є кохана людина, хоча і не стала показувати його обличчя. Деякі підписники вважають, що це може бути Роман. Адже насправді Гросу не підтверджувала факту свого розставання з актором, хоча натякала на це.

Аліна нещодавно повідомила, що один з її етапів життя завершився, адже вона покинула Сполучені Штати Америки і направляється до України. Звичайно, через декілька тижнів вона може полетіти до Лос-Анджелесу назад, але причина її приїзду зрозуміла та очевидна — співачка скучила за своїм домом і вирішила приєднатися до рідних на зимові свята.

Схожі статті

Аліна Гросу розповіла, як дізналась про зраду коханого чоловіка: “Кожна відпустка його, кожне відрядження”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про те, як дізналася про зраду свого нареченого. Як це відбувалося, і як артистка вийшла із ситуації?

59-річний Олег Скрипка виправдав невірність в шлюбі, хоча сам – одружений: “Якщо не кохає, то ходить наліво”

Співак Олег Скрипка вважає, що кожна людина самостійно відповідає за свій вибір. Особистість може робити так, як її підказує серце, навіть якщо це не подобається іншим.

У Злати Огнєвіч є маленька дочка, і вона її навіть не ховає: дуже любить дитину і балує – хто батько?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч все активніше говорить про створення сімʼї. Однак артистка досі не вийшла заміж, і судить по це гіпотетично.

34-річна Наталка Денисенко пригадала, як Андрій Федінчик покинув заради неї дружину: “Мені соромно”

Наталка Денисенко зізналася, що дуже соромилася своїх почуттів, проте не змогла стриматися та зізналася чоловікові у коханні. Жінка не очікувала взаємності від Андрія Федінчика.

“А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.