Такого ще не було: зірка “Голосу країни” Сасанчин кардинально змінив імідж – реакція дружини приголомшила

Переможець "Голосу країни" Роман Сасанчин, який залишився у Києві без дружини та доньки, вирішив змінити імідж, проте Іванові це не сподобалося. Як відреагувала блогерка?

21-річний Роман Сасанчин, якого називають наймолодшим переможцем “Голосу країни”, дуже рідко виходить на зв’язок із шанувальниками, що не можна сказати про його 24-річну дружину Іванну, яка докладно “висвітлює” кожну подію у родині, за що неодноразово наривалася на критику від фанаток артиста.

Так, напередодні молода мама повідомила, що на всі свята їде до села до батьків, у той час, як чоловік залишився у Києві та продовжує робити ремонт у їхній квартирі, а у вільний час займається творчістю. Ймовірно, Роман настільки захопився процесом, що без дружини, вирішив більше не голитися і відростив невелику бороду.

Роман Сасанчин кардинально змінив імідж
Роман Сасанчин кардинально змінив імідж

Фото Сасанчина з новим іміджем з’явилося у “сторизі” його Instagram. Реакція Іванни була негайно.

Роман Сасанчин кардинально змінив імідж
Роман Сасанчин кардинально змінив імідж

“Сказала, що вижене через цю бороду”, – написав жартома в коментарі Роман.

Іванна тим часом, сидячи у батьків у селі, продовжує згадувати про свою першу вагітність і вже встигла оприлюднити цілу серію фото, на яких вона із животиком.

Дружина переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина розповіла про вагітність
Дружина переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина розповіла про вагітність

Нагадаємо, що Роман та Іванна познайомилися у 2020 році, коли артист брав участь у шоу “Голос країни”. Їхній роман розвивався стрімко. Через кілька місяців молоді люди з’їхалися, у 2021 році Іванна завагітніла. На початку грудня пара розписалася, а перед Новим роком 30 грудня у 19-річного артиста та його обраниці народилася дочка, яку назвали красивим ім’ям Елізабет.

В родині Романа Сасанчина поповнення
В родині Романа Сасанчина поповнення

Вже за п’ять місяців Іванна повідомила, що розлучається з чоловіком, а потім раптово змінила свої плани. У 2023 пара повінчалася, але незважаючи на це, в мікроблозі дівчини періодично прослизають відео, на яких вона у сльозах розповідає про “проблеми у сім’ї”.

Дружина Романа Сасанчина натякала про проблеми в сім'ї

До речі, багато шанувальників вважають, що Іванна навмисно це робить, щоб залучити якнайбільше підписників у Instagram. Дівчина все категорично заперечує.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.