Колишня дружина Остапчука Горняк розповіла, чи планує повертати дівоче прізвище: ходить з його “частинкою”

Колишня дружина шоумена Володимира Остапчука, нотаріус Христина Горняк розповіла, чи планує повертати своє дівоче прізвище. Зараз вона ходить з його "частинкою", оскільки не змінювала даних.

Христину Горняк після розлучення з ведучим Остапчуком активно запрошували на різноманітні інтерв’ю, адже питання їхнього розриву залишається відкритим. Так, колишні не стали розсекречувати справжню причину розпаду свого союзу. Вони обрали розійтися тихо та без виносу сміття на публіку.

Христина Горняк розповіла де тепер буде жити
Христина Горняк розповіла, чи планує повертати дівоче прізвище

Втім, вперше за довгий час Христина Горняк вирішила не ховатися від представників медіа та дати інтерв’ю. Розповіла, чому претендує на будинок, який з Володимиром придбали у шлюбі. За словами Христини, це питання досі залишається відкритим, і поки, на жаль, у них є спір щодо нього. Каже, що вона має повноцінне право на рівну частину майна, адже в будинок вкладалися порівно.

Спілкуючись з підписниками свого Instagram-блогу, нотаріус відповіла на питання від одного з користувачів мережі, чи планує вона повертати своє дівоче прізвище. Блогерка зазначила, що обов’язково це зробить, але припустила, що може повернути не свої дані по паспорту, а взяти прізвище нового чоловіка. Додала, зараз їй так комфортно, адже не хоче возитися з паперами.

“Обов’язково. А може на прізвище нового коханого чоловіка, життя покаже. Але зараз в мене це потягне стільки змін в паперах, що поки не буду цим займатися. Мені ок, я ж була заміжня, тому це ок. Моя мама була на прізвищі мого тата до нового шлюбу”, – відповіла Горняк.

Христина Горняк розповіла, чи планує повертати дівоче прізвище

Нагадуємо, Христина Горняк та Володимир Остапчук розлучилися у 2022 році. Згодом шоумен представив публіці нову кохану, 23-річну журналістку Катерину Полтавську. В жовтні пара відсвяткувала першу річницю стосунків, і зараз все вказує на те, що вони перебувають у шлюбі.

Схожі статті

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.

Катя Осадча та Юрій Горбунов вразили кадрами свого затишного двору – фасад весь в зелені та зона барбекю

Катя Осадча та Юрій Горбунов, які всі свята просиділи вдома, поділилися ексклюзивними фотографіями, на яких показали інтер'єр свого особняка всередині, незвичайний фасад зовні та зону відпочинку.

Перший чоловік Сніжани Єгорової – повна її протилежність: у цьому священника і не впізнати Семена Горова

Перший чоловік Сніжани Єгорової Семен Горов змінив імідж, підписники фотоблогу такого не очікували. Як зараз виглядає та чим займається відомий український режисер?

43-річна Тоня Матвієнко сказала, чому її старша донька від першого шлюбу більше не живе з нею: “Не вистачає”

Відома співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому її 25-річна донька відмовилася проживати в одному будинку з матір'ю, вітчимом та маленькою сестричкою.

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?