Дан Балан зробив свій остаточний вибір, і це не Тіна Кароль: кого насправді обрав молдавський мачо?

Всесвітньовідомий виконавець Дан Балан ніколи не приховував свого щирого інтересу до жінок. В нього було безліч романів, але жоден не переріс у щось більше.

Здавалося, важко уявити, що Дан Балан може до когось проникнутися глибоко і надовго. Однак, коли глядачі побачили його тандем з Тіною Кароль були не тільки здивовані, але зачаровані.

Молдавський виконавець відкрито говорив, що погодився брати участь у зйомках української телепередачі лише за умови, що буде співпрацювати з Тіною. Незабаром публіка бачила, як ці двоє взаємодіяли між собою.

Дан Балан розповів про особисте життя

Тіна Кароль і Дан Балан
Дан Балан розповів про особисте життя

Між ними було стільки хімії та пристрасті, що здавалося вони не зможуть уникнути роману. Однак, цього не сталося. Після завершення зйомок артист покинув територію України, і ба більше, дав інтерв’ю, в якому розповів, що не знаходиться в серйозних стосунках і найближчим часом точно не одружиться. Мовляв, він дуже хоче створити сім’ю, але досі не зустрів жінку, яка ідеально підходить йому.

А виконавець вважає, що йому необхідна обраниця, яка зможе його доповнити, змусити його досягати ще більших результатів. При цьому він вважає себе дуже самодостатнім, а отже знайти таку жінку буде неймовірно важко. І тим не менш, він впевнений, що це можливо.

Про те, що це не Тіна Кароль стало зрозуміло уже давно. Так, Володимир Завадюк на одному заході розповів, що насправді між артистами не було жодного кохання, і вони розіграли глядачів заради піару. І мовляв, це принесло шалені доходи. Фанати серйозно образилися на обох, і навіть активно критикували їх у коментарях. В свою чергу обидва артисти зробили відповідні заяви, в яких зізналися, що не збиралися обманювати свою аудиторію, і нібито все побачене на екрані було правдою. Тобто флірт був щирим.

Не так давно Тіна Кароль відвідала Кишинів і навіть побачилася з матір’ю Дана Балана Людмилою. Під час свого концерту вона заявила, що молдавський мачо — найкращий чоловік в світі після її сина. Дану історію глядачі сприйняли дуже позитивно не дивлячись на скандал, який розігрався раніше.

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.