Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська зізналася, чого не вистачає Ярославському для стосунків: “10 см”

Кулінари Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський добре ладнають в кадрі та в житті, чим тільки підігрівають чутки про свій роман. У новому дописі жінка зазначила, які у них стосунки.

Віддані глядачі кулінарного проєкту “МастерШеф” помітили, як Мартиновська та Ярославський взаємодіють між собою, тож в мережі ширилося чимало розмов про їхні романтичні взаємини. Спростувати чутки та відверто розповісти про справжні стосунки зі своїм колегою, кухарка Мартиновська змогла в інтерв’ю, на яке її запросила Аліна Доротюк.

Ольга зізналася, що має коханого, який працює в кулінарній галузі. Розповіла, відчуває, що її почуття щирі та взаємні. Ім’я бойфренда розсекречувати не стала, але підкреслила, що це не Володимир Ярославський. Зірка цінує дружбу з колегою, оскільки в наш час дуже складно знайти друга й зберегти такі відносини.

Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська засвітилися в одному ліжку
Ольга Мартиновська зізналася, чого не вистачає Ярославському для стосунків

До слова, у новому дописі в соціальній мережі Instagram Ольга Мартиновська знову відчинила завісу відносин з кухарем Ярославським та розповіла, що між ними насправді. В підписі під спільною світлиною кулінарка зазначила, що вони просто класні друзі та пожартувала, чого їй не вистачає у ньому для стосунків.

“Ми просто класні друзі. P.S. Якби + 10 см, може було б по-іншому. Допишу все ж таки, що це жарт”, – пожартувала Мартиновська.

Однак новий допис Мартиновської викликав бурхливу реакцію у її підписників в коментарях, тому вона вирішила його видалити.

Ольга Мартиновська зізналася, чого не вистачає Ярославському для стосунків

Нагадуємо, у 2015 році суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська вийшла заміж за Івана Кобця, з яким познайомилася на роботі, в одному з київських ресторанів. Через рік подружжя стало батьками донечки Віри.

Через 5 років стало відомо про розлучення пари. За словами Олі, це було її рішення, оскільки відчувала, що в душі їй хотілося йти по життю за кимось сильнішим, ніж вона. Знаменитість не хотіла тягти вантаж та доводити, що є найкращою, особливо у відносинах.

Схожі статті

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?