Олена Мозгова вразила неочікуваним зізнанням про стосунки з Аксельродом: “Не витримала тиску та пішла”

Олена Мозгова ніколи не вірила в офіційний шлюб, завжди діяла за покликом серця, і була готова йти проти суспільства і його думки. Варто відмітити, що жінка довела це не раз.

Після розлучення з Олександром Пономарьовим можна сказати, що навколо Олена Мозгової була інформаційна тиша. Розставання парі далося дуже важко, їх оточували скандали, діти не могли впоратися зі змінами в родині.

Звичайно, продюсерка намагалася захистити свою сім’ю від надмірної уваги і навіть налагодила стосунки з колишнім чоловіком, якого покинула через закоханість в іншого.

Олена Мозгова поділилася новим баченням закрутки голубців
Олена Мозгова розповіла про стосунки з чоловіком

Але через 10 років погляди публіки знову були зафіксовані на продюсерці. На цей раз через її роман з молодим виконавцем, який молодший за неї на 9 років.

І як з’ясувалося, у цьому питанні продюсерку не підтримували не тільки глядачі, але і її рідні та друзі.

Олена Мозгова вразила неочікуваним зізнанням про стосунки з Аксельродом

Не так давно Олена Миколаївна розповіла, що через її новий роман в неї зруйнувалося безліч соціальних контактів. Однак, вона залишилася вірною собі та послідувала за покликом серця, проігнорувавши близьких. І варто відмітити, що не помилилась.

Адже Девід Аксельрод став батьком її дитини, яка зараз є сенсом її буття, вірним чоловіком та партнером, і саме з ним вона змогла створити таку собі зразкову сім’ю, на яку хочеться рівнятися.

“Тато, як і купа моїх друзів у той час, не були в захваті від нього і не вірили у щирість його почуттів. Саме це стало причиною того, що я просто не витримала тиску зі всіх боків і пішла… Жодної різниці у віці я не відчуваю, тому що він від природи дуже мудрий і розумний хлопець. Розум – це така річ, яку неможливо придбати. Людина народжується або розумною, або дурною”

Примітно, що навіть Микола Мозговий не схвалив обранця своєї дочки. Але варто відмітити, що так само він ставився до Олександра Пономарьова, і коли відбувалася розлучення дуже допомагав своїй дочці подолати цей період.

Можливо у цьому випадку батько здебільшого зайняв опікуючу позицію, намагаючись захистити свою кохану донечку, яку він просто обожнював, від світу, який часом готує для нас дуже неприємні сюрпризи та відкриття.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.