Ксенія Мішина показала, як проводить час із 11-річним сином в Таїланді: “Живемо у джунглях”

Акторка Ксенія Мішина вразила шанувальників неочікуваними кадрами з розкішного відпочинку в Таїланді. Однак зірку спіткали й труднощі, Мішина розповіла про вірус та адаптацію сина до нового клімату

Днями відома українська акторка Ксенія Мішина прибула до Таїланду разом із 11-річним сином Платоном. Знаменитість активно веде особисті профілі у соцмережах, тож одразу відзвітувала про своє місцеперебування аудиторії в Instagram.

У Insta-storie Мішина публікує знімки краєвидів, показує незвичні смаколики та розповідає деталі про свій відпочинок. Вона поділилась, що вже не вперше відвідує цю екзотичну країну, раніше була тут з подругою:

“Мене тут запитують, чому я замість машини не взяла мопед. Я колись, років 10 тому перший раз була в Таїланді, на Пхукеті. Ми з подружкою намагалися їх взяти, але я не змогла керувати мопедом – це дуже для мене виявилось складно. Тому цього разу я теж вирішила не ризикувати, особливо з дитиною”

Ксенія Мішина поділилась розкішним відпочинком в Таїланді
Ксенія Мішина поділилась розкішним відпочинком в Таїланді

Однак наявність орендованої машини не забезпечила молодій матусі відсутність труднощів. Адаптація до нового середовища виявилась складнішою для Платона. Хлопчик підхопив вірус, тож Мішина була вимушена звернутись про допомогу. Згодом акторка опублікувала історію, на кадрах можна побачити, як лікарі допомагають її сину.

“Вже другу ніч не сплю… Вірус, температура 40,3”, – залишила опис Мішина.

Ксенія Мішина поділилась розкішним відпочинком в Таїланді
Ксенія Мішина поділилась розкішним відпочинком в Таїланді

Однак ще 2 дні тому Платона нічого не турбувало. Одразу після прибуття Ксенія разом із сином записала відеоролик, де танцює на тлі свого нового будинку. Відеозапис викликав неоднозначну реакцію в користувачів Мережі. Хтось порадів за блогерку, що весело проводить час із дитиною, хтось вважає це вихвалянням, а когось не влаштувала зачіска сина Мішиної. Проте акторка не реагує на критику та продовжує публікувати актуальні новини, що стосуються її життя і рутини.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.