41-річна Віра Брежнєва не побоялася показати свої зморшки: навіть “елітна” косметика ледве впоралася з ними

Співачка Віра Брежнєва після розлучення з Костянтином Меладзе змінила творчий псевдонім, а також кардинально переглянула всі свої "життєві пріоритети". Тепер вона нічого не боїться.

Колишня солістка “ВІА-Гри” співачка Віра Брежнєва, яка кілька років була одружена з продюсером гурту  Костянтином Меладзе, за останні два роки кардинально змінила своє життя. Після початку війни в 2022 році, зірка чітко висловила свою позицію, завершила кар’єру і виїхала з Росії, де щасливо та безтурботно жила понад 15 років.

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе
Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе

Спочатку Брежнєва з головою поринула у волонтерство і допомагала збирати закордоном кошти для біженців, а потім стала потихеньку відновлювати кар’єру – змінила творчий псевдонім, оновила репертуар піснями українською мовою та почала давати концерти.

Змінилися і пріоритети артистки. Тепер вона не хоче бути такою, як раніше, а хоче бути “справжньою”. Ось уже майже два роки Віра не соромиться показуватись перед публікою такою, як є – не завжди “причесаною” і гарно одягненою, без косметики з зморшками на обличчі, а також без фільтрів на телефоні. Так, напередодні 41-річна Брежнєва оприлюднила відео в Instagram, де тестувала косметику свого іменного бренду. На перших кадрах вона з’явилася абсолютно без макіяжу із глибокими зморшками навколо очей, які її зовсім не псували.

Віра Брежнєва показала своє реальне обличчя без фільтрів
Віра Брежнєва показала своє реальне обличчя без фільтрів

Вона мило посміхалася на камеру і, здається, була дуже щасливою.

“А очі, все одно сумні, як і багатьох з нас…українок… обіймаю”, “Мені подобається що ви не ховайте зморшки, що так вільно та щиро посміяєтеся. Неймовірна. Доречі косметику купувала. Дуже багато нюду – моя тема”.- писали в коментарях.

Нагадаємо, раніше Брежнєва писала, що після того, як прийняла себе, її життя стало зовсім іншим.

“Минув час, я звикла і все більше це подобається”, – написала артистка і додала – “Як у нас кажуть, що маємо, то маємо”.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.